KOMŠIJE: Budimira dotukla smrt deteta posle skoro dve decenije!
Foto: TV Best

Porodična tragedija u Zaječaru

KOMŠIJE: Budimira dotukla smrt deteta posle skoro dve decenije!

Crna Hronika -
Budimira je sada u kriznim godinama stigla smrt deteta i to je sigurno uslovilo njegove psihičke probleme. Smrt deteta je potresla celu porodicu. Užasno teško im je svima pala smrt malog Branka, kaže komšija porodice Kostić

ZAJEČAR - Budimir Kostić, koji je jutros pucao u suprugu Branu, pa u sebe, leči se na psihijatriji poslednjih nekoliko meseci, a uzrok njegovog lošeg psihičkog stanja je smrt njegovog sina Branka, rođenog u julu 1994. godine.

Nakon mesec dana utvđena mu je srčana mana zbog koje mu je hitno bila potrebna operacija u inostranstu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Budimir i Brana su se mesecima borili kako bi prikupili novac za operaciju, ali su nakon godinu dana izgubili bitku, i mališan je preminuo.

- Budimira je sada u kriznim godinama stigla smrt deteta i to je sigurno uslovilo njegove psihičke probleme. Smrt deteta je potreslo celu porodicu. Stariji sin T. K. je istetovirao ime preminulog brata na grudima, odmah pored srca. Užasno teško im je svima pala smrt malog Branka, kaže komšija porodice Kostić.

Budimir i Brana su bili par za primer, uvek su bili nasmejani i pozitivni , na svim proslavama su rado bili viđeni. Budimir je uvek veseo, nasmejan i veliki šaljivdžija. Takva ljubav se ne viđa svaki dan, ovo što se dogodilo danas je veliki šok za sve nas, dodaje komšija.

Prve komšinice u ulici Nikole Pašića 83 u Zaječaru - Marija Mirković i Natalija Branković govore da su sa nevericom primile vest o tragičnom događaju.

Foto: TV Best.rs
Foto: TV Best.rs

Obe su sa Kostićima dugogodišnje komšije i lepo su živeli i jedni drugima izlazili u susret kada je trebalo. Marija kaže da je poslednjih mesec dana kod njenih sinova dolazio stariji sin Kostićevih da pozajmi po nešto (cigaretu) i da se žalio da mu je teško jer je majka otišla iz stana kod svojih. Iako su obe znale da bračni odnosi u poslednje vreme kod Kostića nisu bili dobri, jer ga je supruga pre mesec dana ostavila, nisu mogle ni da naslute ovakav ishod.

Foto: TV Best.rs
Foto: TV Best.rs

Žao im je dece i supružnika podjednako, kažu kroz suze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track