KOMŠIJE TVRDE: Plavog anđela romski par kupio za 1.000 evra!
Foto: DAILY MAIL

Novi detalji

KOMŠIJE TVRDE: Plavog anđela romski par kupio za 1.000 evra!

Planeta -
Hristos je juče pred policijom za sve pokušao da optuži svoju suprugu rekavši kako on nikada nije hteo Mariju jer je to bilo "kao da imaju bombu u kući“

Komšije romskog para optuženog za otmicu devojčice Marije tvrde da su devojčicu kupili za 1.000 evra.

Hristos Salis i Elefteria Dimopoulou optuženi su za otmicu deteta, malene Marije koja je u grčkim medijima dobila nadimak "Plavi anđeo“. Hristos je juče pred policijom za sve pokušao da optuži svoju suprugu rekavši kako on nikada nije hteo Mariju jer je to bilo "kao da imaju bombu u kući“.

Komšije ovog para juče su medijima rekli da su Hristos i Elefteria za devojčicu, koju su godinama izrabljivali za prosjačenje, platili 1.000 evra.

Podsetimo, Grčka policija zatražila je od građana širom Evrope pomoć u otkrivanju identiteta zasad misteriozne plave devojčice koja je pronađena u kući u romskom naselju u centralnoj Grčkoj, gde je živela sa porodicom koja očigledno nije njena.

DNK testovi potvrdili su da romski muškarac i žena, s kojima je živela, nisu ni u kakvom srodstvu sa devojčicom koja ima izrazito plavu kosu, svetle oči, zovu je Marija i ima oko četiri godine.

Devojčicu je preuzeo humanitarni centar, a policija je objavila i njene fotografije, u nadi da će to pomoći u pronalaženju njene prave porodice.

http://www.youtube.com/watch?v=G7EziLG9smc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja