Krvava Bajka: Pijanka, pa zločin!

Ubistvo u restoranu na beogradskom Košutnjaku

Krvava Bajka: Pijanka, pa zločin!

Crna Hronika -
Posle žučne rasprave Zoran J. (28) juče u ranim jutarnjim časovima nožem usmrtio Nikolu Bukomirovića (31) i teško ranio Dragišu Č. (41)

BEOGRAD - Jezivo!

Zoran J. (28), radnik obezbeđenja restorana "Bajka", ubio je preksinoć nožem Nikolu Bukomirovića (31) i teško ranio Dragišu Č. (41) u tom lokalu na Košutnjaku! On je posle ubistva pobegao i policija za njim intenzivno traga.

Kako Kurir saznaje, Bukomirović i Dragiša Č. su u subotu od podneva sedeli u restoranu i ispijali piće za pićem. Žučna svađa između ove dvojice i Zorana izbila je oko 1.30 sati u noći između subote i nedelje, a ubrzo je svađa prerasla u tuču i tragediju!

Poznavali se?

- Još nije poznato da li je njih dvojicu Zoran poznavao, budući da su oni bili stalni gosti, ili se sve ovo desilo jer su svi bili pod dejstvom alkohola. To bi trebalo da budu utvrđeno nakon što bude ispitan treško ranjeni Dragiša - rekao je naš izvor blizak istrazi.

Sagovornik Kurira dodaje da je posle rasprave i tuče Zoran nožem u srce ubo Bukomirovića i više puta zario sečivo u stomak Dragiši Č.

- Iako teško ranjen, Nikola je nekako uspeo da se otetura do toaleta restorana gde je ubrzo i izdahnuo od zadobijenih povreda. I Dragiša Č. se srušio i tu polusvestan dočekao lekare Hitne pomoći koje je osoblje restorana pozvalo - navodi on.

Prema rečima malobrojnih očevidaca, dvojica muškarca su se potukla s mladićem kojem se u jednom trenutku našao nož u ruci.

Vitlao oružjem

- Nisam video da li su oni sedeli zajedno ili je radnik obezbeđenja prišao da ih opomene jer su bili prilično bučni. Čuo sam kako neko viče i izlazi van restorana, a ubrzo i ulazi. Tada je i izbila tuča. Nisam video da li je taj momak iz obezbeđenja izvadio nož ili ga je uzeo sa nekog od stolova. Uglavnom, unezvereno je počeo da zamahuje sečivom i sledeće što sam primetio je da jedan muškarac leži na podu i jauče, dok sam drugog izgubio iz vida. Kasnije sam video da lekari Hitne pomoći trče u toalet restorana gde je u lokvi krvi ležao jedan od aktera tuče. Mladić, koji je izbo dvojicu gostiju, izleteo je iz restorana i zaista nisam video da li je pobegao peške ili atomobilom - rekao je očevidac koji je insistirao da ostane anoniman.

Nije prvi sukob - Spor bio i oko vlasništva

Restoran "Bajka" na Košutnjaku nije prvi put u žiži javnosti, budući da je 2012. godine oko vlasništva nad restoranom "Bajka" vođena prava bitka između Gorana Radivojevića i Zorana Avrama.

Radivojević tvrdio da je restoran otišao u stečaj pod izgovorom da se nalazi u posedu koji koristi "Avala film", a zapravo se radilo, kako je naveo, o stečajnoj mafiji i njihovim interesima. S druge strane Avram, koji je preuzeo poslove restorana "Bajka", tvrdio je da ništa nezakonito nije urađeno, kao i da poseduje sve papire.

Brojke

12 sati su Nikola i Dragiša pili u "Bajci"

7 uboda u stomak zadobio ranjeni Dragiša

5 svedoka bilo u restoranu "Bajka"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track