Lazarević zbog Cece više neće svirati u Guči
Foto: KURIR

Džaba se pripremao

Lazarević zbog Cece više neće svirati u Guči

Stars -
Skoro dva meseca moj orkestar se pripremao i uvežbavao Cecine numere. Otkazao sam sve nastupe, a na 24 sata pred koncert saznajem da neću svirati, rekao prošlogodišnji pobednik Dragačevskog sabora Dejan Lazarević

GUČA - Prošlogodišnji pobednik Dragačevskog sabora Dejan Lazarević iz Požege izjavio je da ga niko nije obavestio da neće svirati na sutrašnjem koncertu Svetlane Ražnatović u Guči, kako je ranije dogovoreno.

Lazarević je novinarima u Guči rekao da je o tome da neće svirati sa Svetlanom Ražnatović saznao iz vesti agencije Beta.

"Skoro dva meseca moj orkestar se pripremao i uvežbavao Cecine numere. Otkazao sam sve nastupe, a na 24 sata pred koncert saznajem da neću svirati", rekao je Lazarević, koji je juče izabran za člana Akademije scensko-muzičke umetnosti Srbije.

On je kao veliki propust organizatora ocenio to što ga nisu obavestili i dodao da su mnogi trubači ucenjeni i ne smeju da govore istinu.

Lazarević je najavio da se više u Guči neće takmičiti i da će ubuduće svirati samo narodu i svojim obožavaocima.

Direktor produkcije Sabora Dobrivoje Marinski rekao je da je Svetlana Ražnatović insistirala da je na koncertu u Guči prati Dejan Petrović iz Užica, jer sa njim sarađuje od ranije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track