LEPA ŽELJKOVA ĆERKA: Na meni je sve prirodno!
Foto: Fejsbuk

Izrasla u lepoticu

LEPA ŽELJKOVA ĆERKA: Na meni je sve prirodno!

Stars -
Volim da se fotografišem, to je jače od mene. Međutim, to radim onako, dok ambicije za modeling nemam, niti razmišljam u tom pravcu

Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića, svojim provokativnim fotografijama dovela je u neoumicu jer nimalo ne podseća na devojčicu koje se svi sećaju. Puno je komentara o tome kako je Željkovoj mezimici pošlo od ruke da preko noći izraste u rasnu lepoticu.

"Hvala na komplimentima svima koji mi pišu na društvenim mrežama i na sajtovima hvale moj izgled. Smešno mi je kada komentarišu da sam imala hiruške intervencije, silikone i slično, jer mi to ne pada na pamet", kaže Mina koja ima 19 godina.

Mina je otkrila da obožava da se fotografiše i da uživa da provocira i zavodi pred foto-objektivom, ali odbacuje mogućnost da se oproba u manekenstvu.

"Volim da se fotografišem, to je jače od mene. Međutim, to radim onako, dok ambicije za modeling nemam, niti razmišljam u tom pravcu. Gradim sopstveni stil sa ličnim pečatom, jer smatram da svako treba da ima nešto po čemu se izdvaja", rekla je Mina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track