Leš kod Dačine kafane

Ubistvo u Novom Sadu

Leš kod Dačine kafane

Crna Hronika -
Telo potpunog golog muškarca, iskasapljenog nožem, nađeno u kanalu ispod Mosta slobode. Ubica se zverski iživljavao nad žrtvom

NOVI SAD - Misterija!Telo potpuno golog muškarca s ranama od noža na vratu i stomaku nađeno je preksinoć ispod Mosta slobode, na samo nekoliko desetina metara od kafane „Tako je suđeno“, koju drži Danilo Ikodinović, bivši vaterpolo reprezentativac i nekadašnji suprug Nataše Bekvalac!- Telo je našao jedan meštanin u naselju Ribnjak i odmah pozvao policajce, kojima nije bilo prijatno kad su ugledali bukvalno iskasapljen leš! Odmah je bilo jasno da se ubica iživljavao nad muškarcem i da ga je ubio nožem, posle čega je telo doneo do podnožja Mosta slobode i bacio ga u kanal! Policija još nije identifikovala ubijenog, pošto kod njega nisu nađena nikakva dokumenta, a to otežava početak istrage - kaže izvor Kurira.Prema položaju tela, policija je odmah isključila mogućnost da je leš bačen s mosta, što znači da je telo dovučeno do kanala. Osumnjičenih zasad nema, a na razgovor je privedena jedna žena kako bi se utvrdilo da li zna bilo šta o ovom stravičnom ubistvu.- Ta žena živi u obližnjoj šupi s nekoliko kerova. Često smo je viđali da šeta s nekim bradatim muškarcem, a viđali smo je i ispod groblja na Trandžamentu. Tamo je takođe boravila s tim istim bradonjom. Možda je baš taj čovek ubijen i bačen u kanal ispod mosta, ali mi to još ne znamo - kazala je sagovornica Kurira koja je želela da ostane anonimna.Zbog stanja u kojem je telo bilo, policija nije odmah mogla da sa sigurnošću utvrdi da li je reč o ubistvu. Zbog toga je telo prebačeno u Institut za sudsku medicinu, gde su patolozi otklonili svaku sumnju i utvrdili da je muškarac ubijen.

Ulaz u kafanu „Tako je suđeno“
Ulaz u kafanu „Tako je suđeno“

Mesto na kom je pronađen unakažen leš
Mesto na kom je pronađen unakažen leš

Ikodinović se nije odazivao na pozivePokušali smo juče da dobijemo komentar i od Ikodinovića, ali on se najpre nije javljao na naše pozive, a zatim je, do zaključenja ovog broja Kurira, prekidao vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja