LOŠ START: Golman dao gol, Partizan izgubio
Foto: Zvaničan Sajt

Pripreme

LOŠ START: Golman dao gol, Partizan izgubio

Fudbal -
Petrović postigao gol iz svog šesnaesterca, ali je to bilo nedovoljno da crno-beli izbegnu poraz
1 / 6 Foto: Zvaničan Sajt

ANTALIJA - Fudbaleri Partizana upisali su poraz u prvom pripremnom meču u Antaliji. Bolji od crno-belih bili su fudbaleri Ciriha, koji su slavili rezultatom 2:1 (1:0). Kuriozitet meča je da je jedini pogodak za lidera srpskog prvenstva postigao golman Nikola Petrović ispucavanjem iz svog šesnaesterca.

Trener Vladimir Vermezović je na teren izveo sastav Petrović - Ostojić, Ivanov, Volkov, Pauljević - Smiljanić, Jojić, Ninković, Leo Silva, Saša Marković - Marko Šćepović, a u drugom poluvremenu su u igru ušli Lazevski, Marko Živković, Saša Ilić, Pantić i Andrija Živković.

Cirih je poveo u 14. minutu golom Marianija koji je sa ivice šesnaesterca uputuo neodbranjiv šut u suprotan ugao gola Petrovića.

http://www.youtube.com/watch?v=JNqnoXGAXfw

Švajcarci su duplirali prednost u 74. minutu preko Gavranovića koji je posle idealnog centaršuta glavom iz blizine poslao loptu u mrežu Partizana.

U 80. minutu Petrović je postigao gol. Golman Partizana je degažirao loptu iz svog šesnaesterca, ona je pala na protivničkih 16 metara, preskočila golmana Ciriha i završila u mreži.

U poslednjim trenucima meča Saša Ilić je dobio crveni karton.Partizan: Petrović, Ostojić, Ivanov, Volkov (54′ Lazevski), Pauljević (M. Živković 68′), Smiljanić, Jojić (Janković 68′), Ninković (Saša Ilić 60′), Leo Silva (Pantić 68′), Marković Saša, Šćepović Marko (A. Živković 68′).Klupa: Živko Živković, Ilić Saša, Marko Janković, Živković Marko, Živković Andrija, Pantić Danilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track