MARIJA ŠERIFOVIĆ: Lezbijka sam, super je imati odnos sa ženom!

Prikazana „Ispovest“

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Lezbijka sam, super je imati odnos sa ženom!

Stars -
Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode, rekla pevačica
1 / 13

Priznala šta preferira!Na istinu o seksualnoj orijentaciji Marije Šerifović publika u Sava centru, koja je došla da pogleda njen autobiografski dokumentarni film „Ispovest“, morala je da čeka punih sat i po. Naime, u poslednjoj sceni pevačica je potvrdno odgovorila na pitanje da li je bila s devojkom!Nije alkoholičarka- Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Bila sam. Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode - rekla je Marija u poslednjem segmentu filma, koji se zove „Tajna“, a nakon projekcije je pojasnila:- Devojka s kojom sam bila nije večeras u sali. Naš susret desio se u gradu gde je sniman poslednji kadar.Marija je otkrila da nije alkoholičarka, ali da ponekad voli da se kocka:- Moja mera je tri, četiri deci dobrog vina. Ponekad igram karte, ali nikada nisam došla u situaciju da postanem zavisna od kocke.Otac Rajko izostaoFilm su u sredu veče gledali Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel Pavlović, zatim Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Suzana Mančić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, Leontina i Nevena Božović. Ipak, u prvim redovima nismo primetili njenog oca Rajka.Inače, film „Ispovest“, u režiji Petra Vujanića, od decembra će u osam nastavaka biti prikazan na Prvoj TV, a Marija sprema i knjigu i novi album.

TugaMAJKA VERICA IMALA DEVET SPONTANIH POBAČAJAPobednica Evrovizije je otkrila da joj je žao što nema rođenog brata ili sestru.- Majka je imala mnogo neuspešnih trudnoća. Zato ja imam svojih devet anđela čuvara negde na nebu.

Odlučila

BEBU ĆU RODITI POSLE TRIDESETE

Marija Šerifović otrkila je da će se ostvariti kao majka. "Planiram da zatrudnim oko svog 30. rođendana. Otići ću u Banku sperme i tamo odabrati podobnog oca", rešena je evorvizijska pobednica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja