MENADŽER PROGOVORIO: Moj kum Aca Lukas me pokrao za 60.000 evra!
Foto: Kurir štampano/dragan Kadić

Vuksanović duguje i bivšem prijatelju

MENADŽER PROGOVORIO: Moj kum Aca Lukas me pokrao za 60.000 evra!

Stars -
Tomica Žugić otkrio da mu pevač nije vratio novac koji mu je pozajmio pre tri i po godine

Kum nije dugme, ali za Lukasa očigledno jeste!Tomica Žugić, venčani kum Aleksandra i Sonje Vuksanović, koji je krstio i njihovu ćerku Viktoriju, i njegov bivši menadžer, otkrio je da mu pevač duguje 60.000 evra! Ne odriče se paraŽugić je Lukasu pre tri i po godine pozajmio ovu veliku svotu novca, koju je trebalo da mu vrati u januaru 2013. godine. Do danas se to ipak nije desilo.- Sramota me je od sebe samog što sam bio kum takvom čoveku! Njemu, koliko laže, ne treba verovati ni kada kaže da je dan, jer može da se desi da je ipak noć - kaže estradni menadžer i dodaje:

- Tačno je da mi Aca duguje 60.000 evra. Kumstvo se ne prekida, šta je - tu je, ali mi ipak zbog toga ne razgovaramo. On se napravio blesav. Više se i ne sećam kada sam ga poslednji put zvao da mi vrati novac. Od tada se nisam sreo s njim, a ne znam šta bih mu rekao. Nisam otpisao te pare jer su moje. Valjda će staviti prst na čelo i zapitati se šta je uradio i šta mu je činiti!Mnogima dužanInače, Tomica i Aca poslovno su sarađivali šest godina. U međuvremenu su postali i kumovi. Žugić je pre nekoliko godina pomogao Lukasu da se vrati iz Nemačke, gde je pobegao zbog dugova koje je imao prema nekim biznismenima i jedno vreme nije dolazio u zemlju. Ono što se takođe priča po gradskim kuloarima jeste da je folker ostao dužan i menadžeru Banetu Obradoviću, kao vlasniku Frankfurtskih vesti Dušanu Vidakoviću, od koga je uzeo 30.000 evra. Taj novac je, navodno, od Vidakovića uzeo za nepostojeći album koji je trebalo da izda - samo ga je pokupio sa stola i rekao da ide do automobila da donese CD, ali nikad se nije vratio u kancelariju. Kako tvrde odlično obavešteni izvori, prevario je i poznatog kompozitora i aranžera Futu Radulovića, s kojim je sarađivao.

NepoverenjeNI ČLANOVI BENDA NE VERUJU LUKASU!Tomica Žugić dodaje da postoji još jedan podatak koji pokazuje da se pevaču ne može verovati. Naime, on tvrdi da niko od članova Lukasovog Folk haus benda nema poverenja u njega i da za svaki nastup novac traže unapred, ili odbijaju da dođu na svirku!

Pevač odgovara Žugiću MOJ BIVŠI KUM JE BIO DROGIRAN!Aca Lukas odgovorio je i na optužbe kuma Tomice Žugića da je i njemu dužan 60.000 evra.- Tako ja mogu da kažem da je meni Barak Obama dužan 500.000. Svako može da kaže šta hoće, a što se tiče mog bivšeg kuma Tomice Žugića, najverovatnije je bio drogiran kad je to izjavio, pošto je sklon tim stvarima - rekao nam je Lukas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track