Metju Mekonahi otkrio svoj recept za mršavljenje

Izgubio 17 kilograma

Metju Mekonahi otkrio svoj recept za mršavljenje

Pop kultura -
Otkrio sam tapioka puding. Jeo sam ga sa najmanjom mogućom kašikom kako bi mi jedno pakovanje trajalo duže. Jedan taj puding mi je trajao i do sat vremena, otkrio je Mekonahi

Glumac Metju Mekonahi, koji je morao da smrša zbog uloge u filmu "Dallas Buyers Club", otkrio je na dodeli SAG nagrada kako je uspeo da izgubi preko 17 kilograma.

"Otkrio sam tapioka puding. Jeo sam ga sa najmanjom mogućom kašikom kako bi mi jedno pakovanje trajalo duže. Jedan taj puding mi je trajao i do sat vremena", otkrio je Mekonahi koji je i dobio nagradu za glumu u tom filmu.

Metju Mekonahi je inače jedan od mnogih poznatih glumaca koju su pristali na drastične transformacije zarad uloge. Robert Deniro je nabacio skoro 30 kilograma za ulogu u filmu "Raging Bull", dok je Met Dejmon smršao oko 20 kilograma za ulogu u filmu "Courage Under Fire".

Ipak najdrastičnijim transformacijama podrvgao se Kristijan Bejl, koji je za ulogu u filmu "Machinist" smršao skoro 30 kilograma, a zatim je za kratko vreme vratio izgubljenje kilograme i još se ugojio dodatnih 17 kilograma za ulogu superheroja iz Gotama - Betmena.

Metju Mekonahi je takođe otkrio da je tražio savet od kolege Toma Henksa, koji je svojevremeno izgubio 25 kilograma za ulogu u filmu "Cast away".

http://www.youtube.com/watch?v=U8utPuIFVnU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track