Miki: Rado bih sa Simonidom snimio pornić
Foto: Nebojša Mandić

Pčelar iz Kupinova hteo bi da bocne

Miki: Rado bih sa Simonidom snimio pornić

Stars -
Ko zapeta puška: Đuričić se raduje što ga je farmerka odabrala da glumi s njom u filmu, za čiju se realizaciju pregovori privode kraju

Još samo kamere da se upale.Miki Đuričić je prihvatio ponudu Simonide Ačević da bude njen partner u porniću koji ona namerava da snimi! Pčelar iz Kupinova na Farmi se odlično slagao s vlasnicom hita „Hopa-cupa“ i uveren je da mu nova uloga neće predstavljati nikakav problem.- Radujem se tome. Ako se Simonida odluči za mene, sa zadovoljstvom ću prihvatiti da glumim - rekao je Đuričić za Kurir.On je preksinoć trebalo da dođe na sastanak sa Simonidom i ljudima koji će producirati porno-film, ali je bio sprečen, pa je Ačevićki društvo pravio Lepi Mića, koji je, kao i Vajs, odbio visok honorar koji mu je ponuđen da bude njen partner. Bivša farmerka nam se pohvalila da su joj producenti ponudili ogromnu svotu novca za snimanje.- Neću da otkrivam ponuđenu sumu, ali je tolika da bi mogla da mi potpuno promeni život. U visokobudžetskom erotskom filmu biće dosta provokativnih i zanimljivih scena. Ne bi se mnogo otkrivalo. Neću biti skroz gola, ali ću biti veoma seksepilna. Kad vidim kako muzički spotovi izgledaju u poslednje vreme, ne znam zašto bi moj snimak bio šokantniji - kaže Simonida.Pošto je ona prvo htela da glumi s Lepim Mićom, pitali smo je šta joj se dopada na njemu, a šta na Mikiju.- Na Mići mi se najviše dopada njegov šarm i neukroćeni temperament, vitka linija i često se oblači u crveno, kakve će boje biti i moji halteri u filmu. Ali ja bih volela da Miki bude taj, ako produkcija odobri. Imali smo zanimljive igrice na Farmi - poručila je Simonida.

OriginalNEĆU KAO SEVESimonida kaže da njen snimak neće biti ni nalik Severininom:- Moj snimak nije pornić već visokobudžetni erotski film, a ona je uradila kućni video. Ovde se radi o ozbiljnoj produkciji.

PodrškaMOJ MUŽ BIRA SCENESimonidin suprug Saša se ne ljuti što će njegova žena biti u naručju drugog muškarca i što će je narod videti u provokativnom izdanju.- Moj muž će učestvovati u pregovorima o tome šta dolazi u obzir, a šta ne, šta je dobro za mene i moju karijeru - kaže Simonida.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track