LJUDINA: Milan Grahovac prodaje medalju za Tijanino srce!
Foto: Zorana Jevtić

Još ima dobrih ljudi

LJUDINA: Milan Grahovac prodaje medalju za Tijanino srce!

Društvo -
Bivši učesnik Velikog brata i prvak u plivanju odmah pronašao način kako da dođe do novca za devojčicu

BEOGRAD - Milana Grahovca, nekadašnjeg učesnika Velikog brata i šampiona u plivanju slobodnim stilom na 50 metara, dirnula je priča o maloj Tijani Ognjanović (8) iz Beograda kojoj je hitno potrebno novo srce i veoma skupa operacija u Americi.

Milan se uključio u akciju i rekao da želi da pomogne, a najbolje od svega jeste to što je odmah ponudio i rešenje kako da se dođe do novca. Milan se ovim povodom oglasio i na Tviteru, na svom profilu. On je veoma iskreno napisao sledeće: Opraću nekome auto, usisaću stan, obrisaću prašinu, ako treba i slikaću se golišav za neki časopis samo dajte da skupimo pare za Tijanu! Prodajem srebrnu medalju osvojenu na Svet. prvenstvu u Belfastu. Početna cena 1.000€. Ceo iznos uplaćujem Tijani!

Da podsetimo, Milan je dosad osvojio četiri medalje, a rešio je da proda prvu koju je osvojio zato što je to "medalja svih građana Srbije i zato što su mu tad pomogli mnogi da ode na takmičenje".

Milan je na Tviteru napisao i da je kao dete od 7 godina operisan u tadašnjem SSSR. "Mnogi su tada meni pomogli da odem. Danas je moja dužnost da pomažem drugima", napisao je Grahovac.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Medalju prodaje i Goran DamnjanovićGrahovčevom apelu da se pomogne Tijani pridružio se i košarkaški trener Goran Damnjanović koji prodaje svoju zlatnu medalju sa Kupa Afrike osvojenu 2011. godine.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Mali-veliki borac: Tijana sa mamom
Mali-veliki borac: Tijana sa mamom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track