MILOJKO PANTIĆ: Jedan sudija mnogo vređa svojim komentarima!

Ples sa zvezdama

MILOJKO PANTIĆ: Jedan sudija mnogo vređa svojim komentarima!

Pop kultura -
Nema veze za ocene, dajte mi jedinicu, al nemoj da me vređaš. Neću da mu pominjem ime, ali on je uvredio nekoliko divnih ljudi, divnih plesača

Sportski komentator i takmičar Plesa sa zvezdama, Milojko Pantić otkrio je svoje mišljenje o sudijama kao i kako će ocene sudija uticati za njegov naredni ples.

Možda ocene žirija nisu bile visoke, ali Milojko Pantić je publiku oduševio svojom salsom u prvoj takmičarskoj večeri.

"Ja se ponašam u skladu sa onom izjavom najuglednijeg člana žirija gospodina Konstantina Kostjukova da je ples jedan oblik sreće i ja sam srećan što učestvujem u ovom šou i to zato jer učestvujem ovde sa ovim mladim ljudima. Ja sam čovek u godinama, imam blizu sedamdeset godina, i ne mogu od mene članovi žirija da očekuju da ja plešem kao oni kada su bili mladi pa su plesali u Mulen ružu. Morali bi da povedu računa o tome", priča Milojko.

Bez obzira na slabe ocene sudija, Milojko ističe da je, srećan što nastavlja da se druži sa mladim svetom. Ono što mu je, takođe, naročito drago jeste što je naučio još jednu stvar u životu.

"Ja sam do sada bio samouki plesač, a sada imam svog učitelja plesa odnosno učiteljicu. To je moja partnerka Zorana i ona je zaista fenomenalni plesač. Ja sam naučio da ne gazim svoju partnerku dok plešem i to je za mene dovoljno. Dovoljno je da sam evo pri kraj života naučio još nešto", kaže Milojko.

Ono što ga je u prvoj takmičarskoj večeri pogodilo jesu komentari sudija."Oštre reči sudija ne pogađaju samo mene. Jedan član žirija je bukvalno bezobrazan u svojim komentarima, ne u ocenama. Nema veze za ocene, dajte mi jedinicu, al nemoj da me vređaš. Neću da mu pominjem ime, ali on je uvredio nekoliko divnih ljudi, divnih plesača. Svi su se trudili. Samo smo sedam dana imali da naučimo zadati ples. Nismo mi profesionalci, nismo mi na svetskom prvenstvu, ovo je šou program. A to ovaj član žirija, ali i žiri u celini nije uzeo u obzir, jer ovo nije sportsko takmičenje", iskren je Milojko.

Ipak, on je našao načina da im u večerašnjoj emisiji pokaže da zaslužuje mnogo više poena."Tek ću im sada pokazati kako plešem nakon ovakvih komentara. Sledeća igra će biti karakteristična za temperament, za moj temperament i mislim da ću u sledećoj emisiji biti mnogo mnogo bolji i da ću primorati žiri da mi da malo veće ocene. Igraću paso doble, to je muška igra, igra strasti, temperamenta, tu ljubav plamti, tu bolovi duševni sevaju na sve strane. To ćete videti večeras", kaže Milojko.

(TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track