MIŠKOVIĆ NA POSLU: Slikajte me, samo ništa ne pitajte!
Foto: Nemanja Pančić

Drugi dan na slobodi vlasnik „Delte“ proveo u svojoj firmi

MIŠKOVIĆ NA POSLU: Slikajte me, samo ništa ne pitajte!

Politika -
Miroslav Mišković, koji je u utorak pušten iz pritvora, juče ujutru nasmejan došao na posao i proverio stanje u „Delti“, od renoviranja fontana ispred zgrade do poslovanja
1 / 3 Foto: Nemanja Pančić

BEOGRAD - Vratio se redovnim aktivnostima.Miroslav Mišković se juče, drugog dana slobode nakon što je u utorak posle 224 dana pušten iz pritvora pošto je plaćena kaucija od 12 miliona evra, pojavio na svom radnom mestu u „Delta holdingu“ na Novom Beogradu.Mišković je oko 8.30 časova ušao na glavni ulaz da bi proverio da li je sve pod konac - kako izgledaju prilaz i zelena površina ispred zgrade, pošto su u njegovom odsustvu zaposleni radili izvesne korekcije - menjali su fontane.Mišković je po izlasku iz automobila bio vidno zadovoljan i raspoložen. Uvidevši da ga objektiv Kurira vreba iz prikrajka, pozvao je foto-reportera da nesmetano slika njegov ulazak u zgradu. Sve vreme se smešeći, pozirao je gotovo minut.Zadovoljan promenama- Samo me ništa ne pitajte, znate da ne dajem izjave - rekao je Mišković i ušao u kompaniju, u kojoj su neki zaposleni prekinuli godišnji odmor da bi pozdravili šefa.- Došao je na glavni ulaz i prošetao se jer je znao da smo menjali fontane, pa je želeo to da vidi. Bio je zadovoljan promenama, a u kompaniji je srdačno dočekan. Prvo je obišao celu zgradu jer je hteo lično da se pozdravi sa svakim zaposlenim, a onda je prisustvovao redovnom kolegijumu kompanije - rekli su nam u „Delti“ i uputili zanimljiv zahtev:Sumira rezultate- On ne voli da se fotografiše, nema puno slika. Pošto je danas bio raspoložen za slikanje, zamolili bismo da nam pošaljete nekoliko fotografija da imamo za arhivu.Mišković se, kako kažu, odmah vratio redovnim poslovnim aktivnostima i danas će voditi redovni polugodišnji kolegijum kompanije, na kojem se sumiraju poslovni i finansijski rezultati rada „Delta holdinga“ u prvih šest meseci ove godine.- A onda, sa još više elana zbog njegovog povratka, krećemo u nove radne pobede - priča naš sagovornik.

Mišković na kokteluRukovodstvo „Delta holdinga“ danas u podne će održati konferenciju za medije, na kojoj će saopštiti rezultate poslovanja u prvoj polovini ove godine:- Tom skupu i koktelu, kako je najavljeno, prisustvovaće i Miroslav Mišković.

Obilazak gradilištaMiroslav Mišković je, posle susreta sa saradnicima, imao u planu da obiđe i gradilište na mestu bivšeg hotela „Interkontinental“, koji se nalazi u neposrednoj blizini zgrade „Delte“, a koji će biti adaptiran u nov hotelski kompleks „Kraun plaza“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track