Mišković priznao da je vlasnik: Povlačim se iz Presa

Kurir pobedio

Mišković priznao da je vlasnik: Povlačim se iz Presa

Društvo -
Kao najveći pojedinačni vlasnik lista Presa doneo sam odluku da se povučem iz vlasništva i prestanem sa pružanjem dalje finansijske podrške ovom beogradskom dnevniku, naveo je Miroslav Mišković

BEOGRAD - Predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković saopštio je danas da se povlači iz dnevnih novina "Pres", kao najveći pojedinačni vlasnik tog lista.

"Kao najveći pojedinačni vlasnik lista Pres doneo sam odluku da se povučem iz vlasništva i prestanem sa pružanjem dalje finansijske podrške ovom beogradskom dnevniku", naveo je Mišković u saopštenju medijima.

Prema njegovim rečima, to je njegov "lični doprinos nastojanjima Vlade Srbije da kroz transparentne odnose u medijima i prestanak prikrivenog finansiranja i vlasništva uspostavi potpunu slobodu medija i odgovorno novinarstvo".

Mišković je takođe zahvalio čitaocima "Presa" na poverenju, a posebno novinarima koji su tom listu doneli ugled i identitet.

"Moj vlasnički udeo im nudim besplatno, uz obavezu da izmirim izdate bankovne garancije", zaključio je Mišković u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track