MONSTRUM LJUBIO U USTA DEVOJČICU: Kurir uhapsio pedofila!
Foto: Marina Lopičić

Manijak napao devojčicu

MONSTRUM LJUBIO U USTA DEVOJČICU: Kurir uhapsio pedofila!

Društvo -
Četvorogodišnjakinju iz Koteža manijak Bajram Jovanović (56) namamio pomoću lizalica i žvaka iza prodavnice, da bi je potom pipkao i dugo ljubio

BEOGRAD - Užasno!- Čika Baki me je ljubio u usta. Neću više da idem s njim u prodavnicu - rekla mi je ćerkica, zgrozili smo se. Matori manijak od 56 godina je namamio lizalicama i žvakama moju devojčicu od četiri godine i ljubio je iza seoske prodavnice! Sve to su snimile kamere, imam video-snimak, molim vas da mi nekako pomognete. Pedofil je u bekstvu. Hoću da javnost vidi šta radi, jer je sada ljubio moje dete, a sutra može neko drugo i da siluje - uznemireno se javila Kuriru Zlata Borovac (40) iz Koteža i donela snimak na kojem se vidi kako muškarac u godinama ljubi u usta četvorogodišnju devojčicu!Disanje u liceČovek na snimku je Bajram Jovanović zvani Baki (56) i poznanik je porodice Borovac. Kad je u sredu posle podne malecka naišla, on je bio u prodavnici. Popio je tri piva, a kad je video dete da kupuje, prišao joj je, uhvatio je za ruku, namamio je lizalicama i žvakama, a posle je izveo napolje. Nije ni slutio da radnja ima video-nadzor.- Počeo je da je pipka i ljubi u usta. Nekoliko puta je poljubio posred usana i disao joj u lice. Srećom, ništa se više nije desilo. U početku nam ništa nije rekla. Pred san, onako pospana, imala je neke neobične pokrete. Pokušavala je da me odgurne od sebe. U snu je nekoga odbacivala i gurala. Očigledno da joj je podsvest reagovala - priča zabrinuta majka. Tek kasnije devojčica je rekla šta joj se desilo.Do snimka su došli kad je vlasnik prodavnice pozvao Zlatinog muža da mu pokaže šta se desilo.Nisu sumnjaliČim su roditelji videli snimak, zgrozili su se. Odmah su pozvali policiju, ali pre nego što je patrola stigla, neko iz porodice je našao matorog Bakija i iz besa ga udario u lice.- On je tada otišao kod lekara i gubi mu se svaki trag. Sada je sigurno na slobodi i može da napadne nekoga drugog, plašim se - kaže Zlata. Prema njenim rečima, Baki im je bio poznanik.- Dolazio nam je više puta u kuću, pio, jeo, a pošto je beskućnik, nekoliko puta je i prespavao u našoj porodičnoj kući. Niko nikad nije posumnjao u njega-priseća se majka devojčice koja se nada da joj ćerka neće pretrpeti trajne posledice.

Devojčici pedofil u radnji daje žvake i zove je napolje
Devojčici pedofil u radnji daje žvake i zove je napolje

Bajram vodi devojčicu iza prodavnice
Bajram vodi devojčicu iza prodavnice

Monstrum privlači devojčicu ka sebi
Monstrum privlači devojčicu ka sebi

Majka Zlata:  Dolazio nam je više puta u kuću, pio, jeo, a pošto je beskućnik, nekoliko puta je i prespavao u našoj porodičnoj kući (Foto: Dado Đilas)
Majka Zlata: Dolazio nam je više puta u kuću, pio, jeo, a pošto je beskućnik, nekoliko puta je i prespavao u našoj porodičnoj kući (Foto: Dado Đilas)

Monstrum uhapšen zahvaljujući KuriruČim je majka ostavila snimak Kuriru, naša redakcija organizovala je tajni zadatak njegovog hapšenja. Nabavili smo broj telefona osumnjičenog i pozvali ga.- Imamo neke optužnice protiv vas, kažu da ste napali neko dete. Pošto pišem tekst o tome, htela bih da čujem i vašu priču, ali moramo da saslušamo šta imate da kažete, možda niste krivi, a napadaju vas - rekla je novinarka Kurira osumnjičenom kako bi ga privolela da se sastanu. Posle više poziva i ubeđivanja, on pristaje da se vidi i, kako kaže, opravda se.Ekipa Kurira ubrzo odlazi u Skadarliju, gde se novinarka nalazi s Bajramom. Sedaju u kafanu, pričaju. On kreće sa svojom pričom, tvrdi da nije kriv, da su mu sve smestili, i da su ga povrh svega pretukli.Ostatak ekipe čeka napolju. Javljamo palilulskoj policiji da se osumnjičeni pedofil nalazi u kafani s novinarkom. Kroz nekoliko minuta policajci se pojavljuju. Čeka se izlazak novinarke i osumnjičenog.Nakon samo dvadeset koraka po izlasku iz kafane osumnjičenom prilaze policajci u civilu. Hvataju ga za ruku, prislanjaju uza zid, stavljaju mu lisice i odvode ga.

Kako se sve odvijalo> 12 sati - majka Zlata dolazi u Kurir i daje potresnu ispovest> 13 časova - novinarka Kurira čuje se s Bakijem i zakazuje susret> 14 sati - novinarka Kurira viđa se s Bakijem u kafani u Skadarliji, pričaju> 14.20 sati - novinarka i Baki izlaze iz kafane, policija hapsi Bakija> 15 sati - novinarka javlja devojčicinoj mami da je manijak uhapšen. Presrećna, zahvaljuje Kuriru

http://www.youtube.com/watch?v=ALo3hHEZ8DM
http://www.youtube.com/watch?v=-Lt6RW0TYpk
http://www.youtube.com/watch?v=g34A2e_7fL4
http://www.youtube.com/watch?v=sZgS0XhboYw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track