SA KIM RUSKINJE IDU U KREVET? Neviđena bura zbog seksa sa strancima! Oglasio se i Kremlj
Foto: EPA

SKANDAL

SA KIM RUSKINJE IDU U KREVET? Neviđena bura zbog seksa sa strancima! Oglasio se i Kremlj

Fudbal -

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da ruske državljanke same odluče o tome da li će imati seks sa strancima koji dolaze u Rusiju tokom Svetskog prvenstva.

Poslanica ruskog parlamenta iz redova komunista Tamara Vasiljeva Pletnjova (70), koja je ujedno i predsednica Komiteta za pitanja porodica, žena i dece ruske Dume, šokirala je mnoge savetom kako da se ovdašnje devojke ponašaju za vreme SP. Na društvenim mrežama se rasplamsala polemika, pa je i predstavnik Kremlja upozorio da se poštuje gostoprimstvo.

Predsednica odbora je svoju izjavu objasnila rečima da bi seks sa strancima Ruskinjama doneo niz problema- neželjene trudnoću, odgajanje dece bez oca pa čak i mogućnost da otac stranac odvede dete u svoju zemlju.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Dolaziće zatim u moju komisiju, plakaće jer im dete oduzeto tako dalje”, istakla je Pletnova i podsetila šta se sve dešavalo nakon Olimpijskih igara u Moskvi 1980.

"Porastao je broj samohranih majki i to drastično", dodala je ona.

Njen komentar su neki podržali, a neki su rekli da bi zabrana bila prejaka mera.

Reagovao je zatim i Kremlj čiji je portparol Dmitrij Peskov izjavio:

"Ruskinje mogu da same odlučuju tome. To su najbolje žene na svetu".

Kremlj veruje u Ruskinje, a ovim stavom želi da poruči i da poštuje njihovo pravo da same odlučuju o svom seksualnom životu.

kurir.rs / kurir sport

foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track