HRVATI MOTIVACIJU PRONAŠLI U SRPSKOM RECEPTU: Napadač vatrenih pred istorijski meč poslao poruku koja je mnoge iznenadila! (FOTO)
Foto: AP

PREKOPIRALI NAS

HRVATI MOTIVACIJU PRONAŠLI U SRPSKOM RECEPTU: Napadač vatrenih pred istorijski meč poslao poruku koja je mnoge iznenadila! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Selekciji Hrvatske ne manjka motivacije pred istorijski duel sa Engleskom, a najbolji primer za to je poruka napadača 'kockastih' Marija Mandžukića.

U Srbiji je, nema sumnje, inat veoma zastupljena osobina. Prosto nam je u krvi da se inatimo. Nekada se inatimo i na svoju štetu. Spremni smo na sve - u inat.

Kad je najteže i kada ceo svet misli da 'ne možemo', mi se zainatimo i pobedimo!

I baš taj recept sada primenjuje selekcija Hrvatske pred istorijski meč polufinala SP sa Engleskom.

"Došli smo ovde zahvaljujući ponosu, borbi i zajedništvu s kojim smo igrali. Sutra ćemo još ponosnije i još borbenije! Zajedno do kraja! Inati se, Hrvatska!", poručio je Mandžukić, uz dodate haštagove "svi kao jedno", "iznad svih Hrvatska", "budi ponosan", "nema predaje", "korak po korak", "nema stajanja".

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJVERNIJI FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA: Mačak Žan La Valet ne propušta Noletove duele! A to kako navija će vas posebno oduševiti! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track