DOŽIVI PRVENSTVO UŽIVO IZ UŠĆA Boško Janković: Iako se mnogima neće svideti, voleo bih da Hrvatska osvoji SP!
Foto: Printscreen

RASTANAK!

DOŽIVI PRVENSTVO UŽIVO IZ UŠĆA Boško Janković: Iako se mnogima neće svideti, voleo bih da Hrvatska osvoji SP!

Mundijal 2018 -

Za početak razgovora pitali smo Boška Jankovića za komentar meča za treće mesto između Belgije i Engleske u kome su Belgijanci izvojevali pobedu.

"Kevin de Brujne i Edin Azar prave razliku na terenu, to su dva najbolja igrača na svetu trenutno po mom mišljenju, i baš zbog njih dvojice mi je jako krivo što Belgija nije uspela da dođe do finala", rekao je Janković.

"Francuska i Hrvatska su uradile nešto što se očekivalo od njih. Iako svi misle da je Hrvatska bila selekcija iz 'drugog plana', ja sam od početka rekao da Hrvati imaju jako dobar tim. Hrvatska je po mom mišljenju među prvih pet koja treba da igra finale, tako da za mene ovo nije iznenađenje. Očekujem jednu doru utakmicu, i iskreno bih voleo, iako se to mnogima neće svideti, da Hrvatska pobedi ovu utakmicu", otkrio je Janković.

foto: Pritnscreen

To je to! Sve sada staje u jednu utakmicu! Finale Svetskog prvenstva u Moskvi igraju Hrvatska i Francuska koje će u međusobnom duelu odlučiti ko će biti novi planetarni šampion.

Kao što ste već i navikli, Kurir i Espreso i ovog puta su u svojoj emisiji "Doživi prvenstvo" koja se emituje iz Ušća pred početak utakmice, doveli specijalnog gosta koji će govoriti o odlučujućem meču na Mundijalu, ali i napraviti osvrt šta smo sve mogli da vidimo pre 7 dana.

Naš ovonedeljni gost, u poslednjoj emisiji, jeste Boško Janković, bivši reprezentativac Srbije, i nekadašnji igrač Crvene zvezde i brojnih italijanskih klubova.

Kao neko ko je imao prilike da igra i protiv pojedinih hrvatskih i francuskih reprezentativaca, da ih između ostalog i pobeđuje na Evropskim prvenstvima za mlade, sigurno će imati puno toga da kaže o njima pred finale.

Takođe, napraviće osvrt i na učešće srpske reprezentacije koja se ponovo nije proslavila na velikom takmičenju i ispala posle grupne faze.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track