MUŠKARCI BIRALI: Ovo su 10 najpoželjnijih žena u 2014!
Foto: Rojters, AP

Ask Men

MUŠKARCI BIRALI: Ovo su 10 najpoželjnijih žena u 2014!

Pop kultura -
Emilija Klark je možda najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Igra prestola

Zvezda serije "Igra prestola" Emilija Klark, proglašena je za najpoželjniju ženu 2014. godine, u izboru magazina "Ask Men".

Na poslednjem, 99. mestu je Majli Sajrus. Bijonse je ostala na 11. mestu a Sofija Vergara na 40.

1. Emilija KlarkEmilija Klark je možda najpoznatija po svojoj ulozi u seriji "Igra prestola", i za gledaoce lepota glumice je sve. Obožavaoci nestrpljivo čekaju novu sezonu ove serije upravo zbog nje, a mi se lično nadamo njenim filmovima "Dom Hemingwey". Ovo će biti njena godina", navedeno je u obrazloženju magazina nakon proglašenja pobednice. Emilija ima 26 godina i nema dečka. Dobroj poziciji na ovoj listi pomogle su sigurno i njene golišave scene u "Igri prestola".

2. Alison BriOva lepotica 31 godinu. Najpoznatija po ulozi Trudi Kembel u seriji "Momci sa Medisona". U vezi je sa glumcem Dejvom Frankom, bratom poznatijeg Džejsma Franka.

3. Emili Ratajkovski

Emili se ove godine pojavila bukvalno niotkuda a proslavila se zahvaljujući vrućem spotu Robina Tika. Ove lepotica je odmah dobila i ponudu da se slika za prestižni magazin "Sports ilustrejted" i to za njihovo jubilarno 50 izdanje sa kupaćim kostima.

4. Dženifer LorensZvezda filma "Igre gladi" posle Oskara prošle godine i 2014. je među kandidatima za ovu laksavu nagradu. Dženifer je proteklih meseci promovisala film "Američka prevara", često u izazovnim kreacijama a i dalje je u vezi sa glumcem Džošom Hatčersonom. Nedavno se slikala naga, obojena samo u farbu kao čuvena Mistik iz "X mena".

5. Ema Votson

Iako nakon "Harija Potera" nikako da doživi uspeh na velikom platnu Ema Votson je i dalje miljenica muškaraca širom sveta.

6. Kejt AptonModel kojoj je za angažman dovoljno to što ima bujno porsje i bukvalno ovih godina živi svoj san. Nakon što su je odbili za "Viktorijas sikret" jer je izgledala previše "jeftino" za njih Kejt je ipak našla svoje mesto u svetu mode. Za sve moke dobra vest je to što je od nedavno bez dečka.

7. Keri VošingtonZvezda serije "Skandal" i prva dama u Tarantinovom filmu "Đango" našla se na sedmom mestu prestižne liste iako je trudna.

8. Ejmi Adams

Lepotica iz filma "Američka prevara" ali i Luis Lejn iz "Supermena" zbog svog savršenog tela, raskošnog talenta ali i vatrene crvene kose sa pravom je među prvih 10.

9. Margo RobiMargo je prava vučica! U žižu svetske javnosti dospela je zbog golišavih scena uz Leonarda Di Kaprija u Skorsezeovom filmu "Vuk sa Vol strita". Margo je dobila ponudu da se slika za "Plejboj" ali je uz obrazloženje da se njena porodica dovoljno napatila zabog njenih seksi scena, ipak odbila poziv Hjua Hefnera.

10. Kejt MosU vrhu svetskog modelinga je više od 20 godina, ali i dalje je ime oko kog se otimaju svi. Kejt se ove godine razgolitila za jubilarno izdanje Plejboja koji slavi 60 godina postojanja, uprao sa njom na naslovnici. Ujedno i Kejt je proslavila svoj 40. rođendan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track