NAJLEPŠA ROMANTIČARKA: Milica Lončar uz OFK Beograd

Izbor navijača

NAJLEPŠA ROMANTIČARKA: Milica Lončar uz OFK Beograd

Fudbal -
Nova "romantičarka" je po odluci navijača i fotoreportera izabrana za najlepšu na tribinama tokom utakmice sa Javorom, a to je bilo dovoljno da postane učesnica nadmetanja za Miss Srbije 2013

BEOGRAD - Dvadesetogodišnja Milica Lončar je odmah pošto se pojavila na tribinama Omladinskog stadiona, izabrana za najlepšu navijačicu OFK Beograda.

Nova "romantičarka" je po odluci navijača i fotoreportera izabrana za najlepšu na tribinama tokom utakmice sa Javorom, a to je bilo dovoljno da postane učesnica nadmetanja za Miss Srbije 2013.

Već pri prvom pogledu,reklo bi seda podseća na Bruk Šilds, a interesantno je da joj je jedan od omiljenih filmova "Plava laguna" sa pomenutom glumicom u glavnoj ulozi. Sve se poklapa, ako se zna da je u društvu poznata pod nadimkom Amazonka.

Milica je student Fakulteta za državnu upravu i administraciju, ali je zanima i turizam nije isključeno da u svoju biografiju upiše uskoro i još jedno zvanje. Tokom posete OFK Beogradu Lončareva je prelistavala monografiju kluba i ostala impresionirana biografijom Aleksandra Tirnanića, a volela bi da upozna Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track