NAJLEPŠE ĆERKE ESTRADE: Lepotice iz senke!

One bi mogle sve da zasene

NAJLEPŠE ĆERKE ESTRADE: Lepotice iz senke!

Stars -
Poput svetskih starleta Društvene mreže pune su fotografija slavnih naslednica, koje se puće i u seksi pozama mame uzdahe posmatrača

Fenomen „pućenje“ hit je i u Srbiji!U poslednje vreme lepotice iz porodica poznatih ličnosti preplavile su sve društvene mreže svojim fotografijima, kojima mame brojne uzdahe! Pućenje usana i seksi poze poput svetskih starleta postali su manija i među našim bogatim naslednicama. Iako u senci slavnih roditelja ili sestara, slatke devojčice, koje su preko noći stasale u zrele devojke, prete da ih zasene svojom lepotom. Neke od njih možda čak odluče da krenu stopama svojih najbližih uzora, a neke i bez karijere svojom pojavom već dovoljno intrigiraju javnost i zavode sa slika na kojima se smeše.Anastasija RažnatovićCECINA SLIKA I PRILIKACecina ćerka Anastasija Ražnatović, iako ima ozbiljne sklonosti ka muzici, još je devojčurak, koji je stekao slavu dok je još bio u maminom stomaku. Ipak, ne treba zanemariti to da iz dana u dan ona stasava u maminu sliku i priliku. A naročito što voli da pozira i deli svoje fotke sa stvarnim i virtuelnim prijateljima i obožavaocima. Školovanje na prvom mestu, ali nikad se ne zna kad može biti prelomni trenutak da i Cecina mezimica zasija na muzičkoj sceni u nekom svom žanru.

Svetlana  Ražnatović
Svetlana Ražnatović

Mina JoksimovićOD DEVOJČURKA DO SEKS-BOMBEMina Joksimović jedna je od novootkrivenih lepotica, tatinih mezimica, koja se iznenada pojavila u svom punom sjaju i okačila na Fejsbuk set fotografija gde pozira kao seksi zavodnica. Stidljiva devojčica s naočarima, koja se inače često mogla videti na svečanostima uz tatu Željka Joksimovića, odjednom je postala svoja i sigurna u sebe. Osim toga što je zainteresovana da stekne visoko obrazovanje, ova devojka pokazala je koliko je i lepota važna. Pored toga što radi na sebi u svakom pogledu, takođe voli da se eksponira i stiče fanove na ovaj način.

Mina Joksimović
Mina Joksimović

Željko Joksimović
Željko Joksimović

Nikolija JovanovićNIKI SE PRVA RAZGOLITILAJedna od najatraktivnijih svakako je ćerka Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović. Niki je lepa, zgodna, pametna, obrazovana i socijalizovana daleko od Balkana, pa bode oči gde god se pojavi. I po načinu na koji gradi karijeru postala je veoma interesantna jer se u mnogome razlikuje od drugih. Fotke iz teretane, provoda, s nastupa samo su propagandni materijal, po kojem se ističe.

Nikolija Jovanović
Nikolija Jovanović

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac

Elena KitićI STAS I RASKOŠAN GLASElena Kitić je još jedna srednjoškolka koja poseduje harizmu. Ćerka Marte Savić i Mileta Kitića ima sve kvalitete da gradi svoj put na estradi nezavisno od svojih roditelja. I stas i raskošan glas idu joj u prilog, a ni estradnih ambicija joj izgleda neće nedostajati, s obzirom na to da se školuje u najpoznatijoj privatnoj školi za talente kod nas. Elena takođe voli da se dotera, našminka i pozira poput svetskih tinejdž zvezda, a onda da sve to pokaže svetu putem društvenih mreža.

Elena Kitić
Elena Kitić

Marta Savić i Mile Kitić
Marta Savić i Mile Kitić

Luna ĐoganiPRVA SE NAPUĆILALuna Đogani, Anabelina i Gagijeva ćerka, možda je i jedna od preteča u pokazivanju svojih atributa pred širim auditorijumom. Ona je među prvima zagolicala maštu javnosti pućeći se i šerujući dalje svoje „umetničke“ fotografije. To među tinejdžerima zna da bude veoma zabavno. Luna se bavi manekenstvom.

Luna Đogani
Luna Đogani

Anabela i Gagi
Anabela i Gagi

Dragana MićalovićSLOBODINA KOPIJADragana Mićalović, koja se bavi glumom, i dalje je više poznata kao sestra Slobode Mićalović. Da li joj je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost u karijeri, najbolje zna ona sama, ali da spada među privlačne mlade dame koje mogu da pariraju svojom lepotom, to svakako da. Iako je talentovana, postala je poznata zbog veze s Markom Đokovićem, Novakovim bratom.

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track