Navijači Fjorentine skandirali Ljajiću da je Ciganin
Foto: KURIR

Navijači Fjorentine skandirali Ljajiću da je Ciganin

Fudbal -
Rosi je dočekan aplauzom navijača kada se na početku drugog poluvremena sinoćnjeg meča vraćao na teren, iako je njegova ekipa u tom trenutku gubila sa 2:0?!

BEOGRAD - Navijači Fjorentine skandirali su fudbaleru tog kluba Ademu Ljajiću "Ti si Ciganin", posle sukoba sa trenerom Delijom Rosijem tokom meča italijanske Serije A protiv Novare, prenela je Gazeta delo sport.Rosi je dočekan aplauzom navijača kada se na početku drugog poluvremena sinoćnjeg meča vraćao na teren, iako je njegova ekipa u tom trenutku gubila sa 2:0. Rosi je u 32. minutu meča protiv Novare u Seriji A, pri vođstvu protivnika od 2:0, zamenio Ljajića, koji je potom ironično aplaudirao treneru. Njih dvojica su se prvo verbalno sukobili, a onda je italijanski stručnjak fizički nasrnuo na fudbalera i nekoliko puta ga udario pesnicom.Fjorentina je nedugo posle meča otpustila trenera Rosija.Predsednik Unije profesionalnih fudbalera Italije Damjano Tomazi rekao je da nema opravdanja za Rosijevo ponašanje."Ovo sigurno nije srećan period za italijanski fudbal. Razumem tenziju u tom trenutku, ali izgubiti živce na ovaj način... Nema opravdanja. Čudno je da se to dogodilo Rosiju, koji je poznat kao miran i odmeren čovek", rekao je Tomazi.On je istakao da misli da Ljajićev ironični aplauz nije jedini povod za sukob. "Ne mislim da je Rosi tako reagovao samo zbog aplauza, ima tu sigurno još nečega", zaključio je Tomazi.

Ljajićev menadžer podnosi tužbu protiv RosijaMenadžer srpskog fudbalskog reprezentativca Adema Ljajića, Đorđo Pareti, najavio je danas podnošenje tužbe protiv sada već bivšeg trenera Fiorentine Delija Rosija, zbog fizičkog napada na njegovog klijenta, prenosi Gazeta delo sport.Ugledni italijanski list ujedno prenosi informaciju da bi i Javno tužilaštvo u Firenci moglo da pokrene istragu protiv Rosija, zbog fizičkog napada, a kao krucijalni dokaz koristiće video snimak incidenta.Takođe, Rosi se suočava sa optužbama za huliganizam i nedolično ponašanje na sportskim terenima.

http://www.youtube.com/watch?v=Lm_UPqY_pVM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track