NEKE RANE NIKAD NE ZACELE Ceca Ražnatović: Navikla sam da živim sa svojim bolom
Foto: Damir Dervišagić

Živ se čovek na sve navikne

NEKE RANE NIKAD NE ZACELE Ceca Ražnatović: Navikla sam da živim sa svojim bolom

Stars -
Volela bih da se niz ružnih događaja otpočetih Željkovom smrću nikada nije desio i sve bih dala da on može da bude pored mene, rekla je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović istakla je kako bi bila najsrećnija da zajedno sa pokojnim mužem Željkom Raznatovićem Arkanom može da uživa u porodičnoj sreći zbog noviteta u ljubavnoj vezi njihovog sina Veljka, piše Story.rs.

Iznenađena senzacijom koja je napravljena od Veljkovog božićnog dara Maši (verenički prsten), Ceca kaže da je presrećna zbog emotivnog spokojstva u kojem uživa njen sin, ali ujedno ističe i kako je pred njim i njegovom devojkom pre svega školovanje pa tek onda planovi o eventualnom venčanju.

"Pomalo sam iznenađena tolikom medijskom pažnjom, ali srećna sam što se napokon komentarišu tako divne teme. Moj sin i njegova devojka zaljubljeni su, vole se, ali takođe su još veoma mladi za tako ozbiljne planove i promene. I jedno i drugo rođeni su 1996. godine i trenutno završavaju srednju školu. Tek su na početku životnog puta, ali mi greju srce svi mladi koji se iskreno vole. Nema ništa lepše i čistije od dvoje koji su zaljubljeni. Ta energija osvaja i pokreće sve oko sebe", rekla je Ceca i dodala daje sinu pomogla oko odabira prstena.

"Prsten je zaista lep i pravi je božićni poklon. Bar mu je to bila prvobitna namena. Što se tiče toga da li su se zaista verili ili nisu, to je između njih dvoje i ne bih da se mešam u odluke i uverenja svog sina i njegove devojke."

Pevačica je objasnila i kako je Mašin otac, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Zvezdan Terzić reagovao na sve to.

"Mi smo dugogodišnji porodični prijatelji. Da je došlo do prave veridbe, valjda bismo i mi roditelji to znali. Šalu na stranu, deca se zaista vole i to je lepo, ali bilo kakve ozbiljnije prognoze njihovog odnosa daće jedino vreme koje provedu zajedno. Njima sada deluje kako će to biti za ceo život i ne mora da znači da neće biti u pravu. Ali, bez obzira na to kako se njihov odnos bude razvijao, sasvim je sigurno da imaju apsolutnu podršku obe porodice. Mesec dana su zajedno i već tvrde kako su se verili."

Ceca se osvrnula i na nedavno obeležavanje četrnaest godina od smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana

"Čini mi se kao da je to juče bilo, a prođe decenija i po. Neke rane nikad ne zacele i jednostavno ne mogu da se opišu rečima. Volela bih da se niz ružnih događaja otpočetih Željkovom smrću nikada nije desio, ali život ide dalje. Zahvalna sam što imam dvoje predivne dece i svaki put čim ih pogledam, setim se te velike ljubavi koju smo Željko i ja imali. Sve bih dala da on može da bude pored mene i gleda ih kako rastu, ali sudbina je htela drugačije. I sa ove vremenske distance nije mi jednostavno da govorim o tom strašnom momentu i njegovom odlasku, ali čovek vremenom nauči da živi sa svojim bolom. Navikne se na njega i prihvati ga jer mu ništa drugo ne preostaje."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track