NEMA PARA ZA KARTU DO PODGORICE: Jovana Nikolić nije došla na ročište zbog finansija
Foto: Damir Dervišagić

Dekintirana

NEMA PARA ZA KARTU DO PODGORICE: Jovana Nikolić nije došla na ročište zbog finansija

Stars -
Rijaliti par Jovana Nikolić i Danijel Alibabić nakon optužbi u medijima došli su do suda, ali na brakorazvodnoj parnici pojavio se samo crnogorski pevač

Iako je često izjavljivala kako jedva čeka da se razvede od Danijela Alibabića, kojeg je optužila da ju je fizički maltretirao u braku i da je homoseksualac, Jovana Nikolić se nije pojavila na prvom ročištu u brakorazvodnoj parnici u Osnovnom sudu u Podgorici i to zbog finansijskih razloga!

Pevač se nekoliko minuta pre zakazanog termina pojavio nasmejan u društvu advokata, čak je i ispozirao novinarima koji su ga čekali ispred suda, a kako tvrdi izvor blizak Nišlijki, ona nije otputovala u Podgoricu, jer nije imala para ni za advokata ni za put.

"Jovana jedva čeka da stavi tačku na brak sa Danijelom, ali nije imala finansijsku mogućnost da se pojavi na ročištu. Do juče se nadala da će uspeti da otputuje, ali nije uspela da pozajmi novac za put, ali ni za advokata. Jovana još ne radi nigde, njeni roditelji ne mogu da joj pomognu, dali su joj koliko su imali, ali to nije bilo dovoljno ni za kartu do Podgorice, tako da se ona ovog puta nije pojavila i moraće da sačeka sledeće ročište", priča izvor blizak Nikolićevoj.

Bivša farmerka nije imala komentar na svoje nepojavljivanje na sudu, dok je njen, još uvek zakonit suprug, bio nešto rečitiji, pa je nakon napuštanja sudnice rekao:

"Ročište je održano uprkos odsustvu druge strane, a o detaljima suđenja ne mogu da pričam! Jedva čekam da se parnica okonča, sa Jovanom se nisam čuo", kazao je Alibabić i dodao da mu je nakon razlaza sa Jovanom popularnost porasla, kao i da ima više nastupa van Crne Gore.

Njegov advokat nije želeo da daje izjave zbog tajnosti predmeta, ali, Danijel je tražio sporazumni razvod, a s obzirom na to da njih dvoje nemaju nikakvu imovinu, neće imati potrebe ni da je dele.

Međutim, ako se Jovana ne pojavi ni na sledećem roćištu, sud će tada doneti odluku o njihovom razvodu!

Jovani sledi tužba za klevetu!

Nakon što okonča brak sa Jovanom Nikolić, Danijel Alibabić će je tužiti zbog klevete. Pevač ne želi da oprosti Jovani izjave da ju je davio dok su bili u braku, kao i da je naklonjen istom polu, zbog čega će tražiti da njegova bivša odgovora pred sudom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track