UHAPŠENI ZBOG ZLOUPOTREBA: 6 niških direktora oštetili gradski budžet za 15 miliona dinara!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Uspešna akcija policije

UHAPŠENI ZBOG ZLOUPOTREBA: 6 niških direktora oštetili gradski budžet za 15 miliona dinara!

Crna Hronika -
Ova četiri uhapšena direktora aktuelni su direktori u Direkciji za izgradnju, a dva direktora u JKP "Gradska toplana" su trenutno na poziciji savetnika direktora u tom preduzeću

NIŠ - Niška kriminalistička policija, u okviru akcije suzbijanja korupcije, uhapsila je četiri direktora Direkcije za izgradnju grada Niša, dva direktora Javnog komunalnog preduzeća "Gradska toplana" iz Niša, vlasnika građevinskog preduzeća "Urban 018" i vlasnika građevinskog preduzeća "Kostanica" iz Niša.

Privedeni su Miodraga B., bivši direktor JP Direkcija za izgradnju Grada Niša, Branislav J. zamenik direktora, Branislav J. izvršni direktor, Dragan K., pomoćnik direktora za pravne poslove, Gorica M. bivša direktorka JKP „Gradska toplana Niš“, Milan O., zamenik direktora JKP „Gradska toplana Niš“.

Takođe i Zoran B., vlasnik preduzeća "Urban 018″ iz Niša i Slaviša A., vlasnik građevinskog preduzeća „Kosanica“ DO Niš.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su u dva predmeta, odnosno u dva navrata, različitim zloupotrebama oštetili gradski budžet za oko 15 miliona dinara.

Ova četiri uhapšena direktora aktuelni su direktori u Direkciji za izgradnju, a dva direktora u Javnom komunalnom preduzeću "Gradska toplana" su trenutno na poziciji savetnika direktora u tom preduzeću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track