NOVI BEOGRAD: Priveden osumnjičeni za dilovanje droge Banetu Sanšajnu!

Pretresen stan

NOVI BEOGRAD: Priveden osumnjičeni za dilovanje droge Banetu Sanšajnu!

Crna Hronika -
Policija je pretresom stana osumnjičenog Marka Lugonje pronašla 80 paketa spida, oko 100 grama marihuane i u tegli nešto heroina

BEOGRAD - Na Novom Beogradu je danas pre podne u okviru akcije koju sprovodi beogradska policija uhapšen Marko Lugonja (33) kod koga je pronađeno 80 paketa spida, oko 100 grama marihuane i u tegli nešto heroina.

Lugonja je uhapšen i u okviru istrage koja se vodi protiv Branka Bojovića poznatijeg kao Bane Sanšajn, a koji je od juče iza rešetaka.

Prema informacijama iz istage Bojović je upravo od Lugonje kupovao drogu a onda je preprodavao drugima. Još je rečeno da u Bojovićevom stanu nakon njegovog hapšenja nije pronašla ni gram narkotika.

Muzičar je prilikom pretresa napao i povredio policajca, a onda deo droge čvrsto stegao šakom, koju su čuvari reda uspeli da otvore tek nakon što su ga oborili na asfalt i pet minuta se rvali s njim.

Bojoviću određen pritvor od 48 sati, a policija i tužilaštvo proveravaju informacije da je on snabdevao drogom veliki broj poznatih ličnosti sa srpske estrade.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track