JESENAS PREŽIVEO NAPAD MAČETOM: Izbodeni tinejdžer (17) i njegov otac koji ga je branio

Incident na Novom naselju

JESENAS PREŽIVEO NAPAD MAČETOM: Izbodeni tinejdžer (17) i njegov otac koji ga je branio

Crna Hronika -
Dvojica momaka napala ssu M.M.(17) i njegovom oca u poslovnom prostoru koji se nalazi u zgradi u Bate Brkića 32.

NOVI SAD – Sedamnaestogodišnjak i njegov otac povređeni su na novosadskom Novom naselju. Kako saznajemo, ovaj mladić je prošlog septembra preživeo napad mačetom. Maloletni M.M. u septembru prošle godine bio je teško povređen, kada su ga mačetom napala grupa mladića na uglu ulica Braće Ribnikara i Miše Dimitrijevića.-Dva klinca su napala jedog momka njihovog uzrasta. Tu se sticajem okolnosti našao čovek, srednjih godina. Jedan od njih trojice je imao nož u ruci i mlatarao njime. Dok je ovaj čovek pokušavao na sve načine da ih rastavi, pokušavajući da oduzme nož, zadobio je ubod. Takođe je i mladić uboden nožem – kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, reč je ocu i sinu,koji su zadobili lakše povrede, a policija intenzivno traga za napadačima.Sedamnaestogodišnji M.M. u tuči je zadobio ubodne rane nožem u predelu butina i posekotina po šakama. Nije vitalno ugrožen, povrede su mu sanirane i otpušten je u dobrom opštem stanju – rekao je Dušan Vuković, portparol Dečje bolnice.

Jelena Jurišin, portparol KCV kaže da je B.M. (43) iz NS, zadobio lakse telesne povrede, ubod u predelu donje vilice, ukazana mu je lekarska pomoc u UC, biće zadržan na opservaciji i nakon toga biće pušten na dalje kućno lečenje, stabilnog je stanja.

Incident se dogodio na novosadskom Novom naselju, u neposrednoj blizini Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada". Policija se ubrzo pojavila na mestu okršaja, a jedan od napadača, kako nezvanično saznajemo je uhvaćen.

-Probudila me je galama. Kada sam pogledao kroz prozor, čuo sam “Baci nož, zovite policiju”. Video sam dva klinca kako drže nož i tuku se. Čuo sam i da jedan od njih, a mislim da je momak koji uboden vikao “Ne diraj te mi ćaleta”. Da li je to njegov otac ili je on samo rekao zato što se je čovek stariji to ne znam. Dok su se tukli, samo sam odjednom video da čoveku curi krv na leđima, a kada je mladić uboden to nisam video – kaže jedan od stanara iz ulice Bate Brkića broj 32.

Povređeni maloletnik prevežen je u Dečiju bolnici, a čovek koji je hteo da pomogne u Urgentni centar, i njihova dijagnostika je u toku.

Podsetimo, M.M. je bio jedan od trojice mladića, koji su upali na čas u Srednjoj ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ u Novom Sadu i bejzbol-palicama napala učenika trećeg razreda ekonomskog smera Lj. L. (17), sina Branislava Lainovića, zvanog Dugi, koji je ubijen pre 14 godina ispred hotela "Srbija", u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Policija traga za napadačima!Novosadska policija saopštila je da je maloletni Novosađanin (17) lakše povređen, tokom prepodneva, kada ga je, za sada neidentifikovano, lice ubolo nožem u obe noge.-Maloletnik je povređen ispred zgrade u kojoj stanuje, a posekotinu po licu zadobio je i njegov otac kada se suprotstavio dvojici napadača - stoji u saopštenju novosadske policije.Nadležni javni tužilac kvalifikovao je ovaj događaja kao krivično delo laka telesna povreda. Policija je izvršila uviđaj i intenzivno traga za učiniocima.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track