OČAJNI DEDA: Sahraniću unuku na njen šesti rođendan!

Posle masakra Kruševac zavijen u crno

OČAJNI DEDA: Sahraniću unuku na njen šesti rođendan!

Crna Hronika -
Dok je brat držao Milicu u rukama, ona je tiho rekla: „Dajte mi vode“, a onda umrla, rekao Miličin deda Milovan Milosavljević. Radosav M. (67) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Danijelu Milićević i njenu ćerku Milicu

KRUŠEVAC - Gde će mu duša?Moja unuka Milica u subotu je trebalo da proslavi šesti rođendan! Radovali smo se, a sada ću u subotu da sahranim mog anđela. Zauvek ću se oprostiti od moje unučice i ćerke Danijele! Ne mogu da verujem da ih više nema...Ovako je za Kurir započeo ispovest Milovan Milosavljević, otac Danijele Milićević (42), koju je, kako se sumnja, zajedno sa ćerkom Milicom (5) hicima iz pištolja ubio Radosav M. (68) iz sela Dedina. Monstruozan zločin dogodio se u sredu oko 19 sati na ulazu u zgradu u kruševačkom naselju Prnjavor u kojoj su Danijela i Milica živele.- U sredu uveče pozvao me unuk i rekao: „Deda, mama i seka su ranjene! U nesvesti su!“ Nisam znao šta me je snašlo! Samo sam se nadao da će se sve dobro završiti i da će njih dve biti dobro. Moj unuk držao je sestricu u rukama, ali joj nije bilo spasa. Ćerka me je negovala, prala mi, kuvala... Sve sam izgubio, sad više nikoga nemam - jedva priča potreseni Milovan, koji, kako kaže, nije poznavao Radosava M.Komšije iz zgrade kažu da su posle zločina pokušali da pomognu Danijeli i maloj Milici.- Bio sam s prijateljem u zajedničkoj prostoriji kad smo začuli jedan hitac, posle kojeg je devojčica počela da vrišti. Onda se čuo još jedan metak. Popeli smo se stepenicama i zatekli Danijelu u lokvi krvi! Dete isprva nismo ni primetili. Iz stana je tad istrčala komšinica, vrištala je i dozivala pomoć. Devojčicu su zamotali u ćebe, a ona je dvaput rekla: „Hoću vodu“... Danijela je poslednjim atomom snage rekla: „Pomozite mojoj ćerki, pomozite nam.“ Nažalost, ubrzo su obe umrle - ispričao je potreseni komšija.Susedi kažu i da su majka i ćerka pre tragedije bile u prodavnici i da pretpostavljaju da ih je Radosav M. čekao ispred zgrade.- Samo monstrum može nevinom detetu da puca u srce! Kakav je to čovek?! Milica je bila lepa kao lutka, uvek veselo i nasmejano dete. Celo leto igrali smo se s njom ispred zgrade! Velika tragedija... - kaže komšinica.

Danijelin neutešni otac Milovan Milosavljević
Danijelin neutešni otac Milovan Milosavljević

Danijelini sinovi u šokuU stanu Danijele Milićević juče su se okupili rođaci i prijatelji kako bi njenoj porodici izjavili saučešće. Miličina starija braća su u šoku, s nevericom gledaju u sestrin ranac, čizmice i igračke koje i dalje stoje onako kako ih je ostavila. Suze im se slivaju niz lice dok se pitaju zašto. Danijela je razvedena, a kako kažu komšije, nije nigde radila.Motiv ljubomora?Ni otac ubijene Danijele, ni supruga ni sin osumnjičenog Radosava ne znaju šta je motiv stravičnog zločina! Policija takođe nije saopštila zašto je Radosav ubio Danijelu i Milicu, ali neke komšije, koje su želele da ostanu anonimne, nagađaju da su Danijela i Radosav verovatno bili u ljubavnoj vezi, koju je Danijela želela da prekine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track