OD STIDLJIVE DEVOJČICE DO SEKS SIMBOLA: Rijana danas slavi 26. rođendan!
Foto: Dejli Mejl

Pogledajte kako je izgledala sa 15

OD STIDLJIVE DEVOJČICE DO SEKS SIMBOLA: Rijana danas slavi 26. rođendan!

Pop kultura -
Rijana danas puni 26 godina i jedna je od najuspešnijih pevačica daašnjice. Pogledajte kako je sve počelo

Lepotica sa Barbadosa Rijana danas puni 26 godina. U to ime podsetimo se slatke devojčice koja đuska uz "Pon de replay", a koja je danas izrasla u seks bombu koja mazi Šakirinu guzu.

Rijana je rođena u rasturenoj porodici na Barbadosu, gde je sa ocem prodavala odeću na ulici i htela da ode u vojsku, pre nego što je upoznala agente koji su joj ponudili šansu da snimi album. Imala je samo 15 godina kada je 2003. godine upoznala producenta Evana Rodžersa i napravila nekoliko demo snimaka, a samo 17 kada su joj ti isti snimci obezbedili ugovor sa kompanijom Def Jam čiji je Jay Z predsednik.

http://www.youtube.com/watch?v=bTtMXLe5z3Y

Usledeli su albumi "Music of the Sun" i "A girl like me", kao i hit singlovi "Pon the replay" i "SOS". Slatki osmeh, fina frizurica i haljinice...sve je to nestalo već 2007. godine kada je izdala album "Good girl gone bad" sa kojeg se izdvojila jedna od najslušanijih pesama "Umbrella". Spot za ovu pesmu je ujedno i prvi put kada se Rijana slikala kao od majke rođena.

http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk

Nizali su se hitovi, koncerti, Rijana je pod taj slavni kišobran stavila i Beograd, a onda je usledeo šok – slike isprebijane Rijane preplavljuju Internet.

Detalje o vezi sa Krisom Braunom svi znamo – pretukao ju je nakon dodele nagrada, završio na javnom stubu srama, a ona je nastavila dalje.

Sa svakim novim albumom Rijana je izgledala sve opasnije i zgodnije, lude frizure su pratile lude kreacije, a ona je postala to što je danas – seks bomba u 26. godini i jedna od najuspešnijih pevačica današnjice.

Njen najnoviji video je onaj sa Šakirom.

http://www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track