Odbegli robijaš iz Zabele uhapšen u Zubinom Potoku

Okončana potraga

Odbegli robijaš iz Zabele uhapšen u Zubinom Potoku

Crna Hronika -
Navodno se radi o Srđanu Lomigori, koji je u decembru prošle godine pobegao iz zatvora Zabela gde je izdržavao kaznu zbog razbojništava i teškog ubistva

ZUBIN POTOK - Kosovska policija uhapsila je jutros u Zubinom Potoku na severu Kosova jednog odbeglog robijaša iz zatvora "Zabela" kod Požarevca, rekao je izvor iz kosovske policije.Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je ta osoba uhapšena jutros u osam časova u Zubinom Potoku i da je "predata odeljenju pogranične policije u Prištini na dalju proceduru".

RTS je javio da se radi o Srđanu Lomigori koji je decembru prošle godine pobegao iz zatvora "Zabela" gde je sa još trojicom zatvorenika bio osumnjičen za krađu stvari na poljoprivrednom dobru.

Lomigora se nalazio na izdržavanju kazne za više krivičnih dela, među kojima i teško ubistvo počinjeno prilikom razbojništva u Kruševcu aprila 2002. godine.

Iste godine u julu u Zubinom Potoku ga je uhapsila policija Unmika zbog krijumčarenja marihuane, a potom izručen je pravosudnim organima Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track