Godina velikih dostignuća za Fashion Company
Foto: Promo

Fashion Company

Godina velikih dostignuća za Fashion Company

Održiva budućnost -

Fashion Company je najveća retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 100 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu - Crna Gora, Makedonija, Hrvatska i Rumunija.

Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su - Diesel, Levi‘s, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Manila Grace, Steve Madden, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Mango, Desigual, Inuikii, Mou, Paciotti 4US, Maison Scotch, UGG, Colors of California, Saucony Originals i mnogih drugih. Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste ponuda široke lepeze odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, zrela maloprodaja, poznati svetski brendovi i geografski različite ali uvek premium lokacije na kojima posluje.

foto: Promo

Uz sve izazove na globalnom tržištu mode, 2018. godina je bila godina ekstremnog rasta i ekspanzije za FASHION COMPANY. Proširili su poslovanje u Rumuniju, potpisali ugovor o zajedničkom ulaganju za istočnu Evropu sa Replayom, otvorili desetine radnji u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Ove godine su započeli e-commerce projekat, koji će doživeti svoj pun potencijal naredne godine. Dobitnici su nagrade za novi concept Fashion&Friends, koji je već prepoznatljiv u regionu.

U 2019. godini nastavljaju isti trend. Otvaraju prve prodajne objekte na novim tržištima - u Bosni i Hercegovini, kao i Poljskoj. Zaokružuju ponudu u Beogradu kroz nove shopping centre, nastavljaju otvaranja u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Jedan od zadataka je i proširivanje stručnog kadra i primenjivanje novih tehnologija na poslovanje. Digitalizacija će biti ključna reč. Razvoj omnichanell pristupa prodaji i usmeravanje veće pažnje na krajnjeg potrošača. Po pitanju portfolija se radi na novoj ponudi brendova.

Kurir / E.K.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track