NOVI SIMBOLI GRADA: Ušće Tower Two i Navigator Business Centar 2
Foto: Shutterstock

MPC Properties

NOVI SIMBOLI GRADA: Ušće Tower Two i Navigator Business Centar 2

Održiva budućnost -

MPC Properties je najveća domaća kompanija za razvoj nekretnina u regionu. Kompanija trenutno poseduje i upravlja portfoliom office i retail objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama u Beogradu.

MPC je posvećen investiranju i upravljanju nepokretnostima sa značajnim potencijalom za povećanje vrednosti preko aktivnih inicijativa upravljanja imovinom. Bilo da investicija zahteva obnovu, ponovni razvoj, repozicioniranje, restrukturiranje ili razvoj da bi se maksimizovao njen učinak, MPC Properties pronalazi pristup sa najvećim potencijalom kako bi se definisao pogodan poslovni plan koji balansira ove strategije u kontekstu lokalnog tržišta. Kada je reč o projektovanju i tehnologiji gradnje i usklađivanju sa principima zelene gradnje, kompanija obezbeđuje efikasan i održiv portfolio. MPC trenutno razvija dva nova strateška office projekta, „Ušće Tower Two“ i „Navigator Business Centar 2“, čija otvaranja su planirana za prvi kvartal 2020. godine.

foto: Promo

„Ušće Tower Two“ - zgrada koja diše

„Ušće Tower Two“ je moderna, prestižna, poslovna zgrada, koja nudi kancelarijski prostor A+ klase sa 22 sprata i površinu za izdavanje od 23.200 m2. Locirana u samom srcu poslovnih dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, „Ušće Tower Two“ imaće odličnu konekciju sa svim delovima grada i predstavljaće idealno mesto za podršku i razvoj poslovanja.

Objekat je projektovan u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje i konkurisaće za BREEAM sertifikaciju. „Ušće Tower Two“ će biti „zgrada koja diše“ sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije integrisanim u fasadu, koji je novina na domaćem tržištu i koji omogućava dotok svežeg vazduha u celom prostoru samo na jedan klik, kako bi se zaposlenima obezbedio novi nivo udobnog i zdravog radnog okruženja.

foto: Promo

Unutrašnja visina kancelarijskog prostora će biti tri metra, što je takođe novina kod nas na tržištu. Višak prostora koji se time kreira će omogućiti bolji kvalitet vazduha, veću penetraciju svetla i bolje bitisanje u samom objektu.

Dodatno, objekat će biti prepoznatljiv i po jedinstvenom panoramskom pogledu na prestonicu, jer trenutno ne postoji nijedan objekat koji u tom smislu može da vam pruži sliku Beograda kao sa razglednice, kao što će to omogućiti pogled sa objekta „Ušće Tower Two“.

foto: Promo

Objekat će raspolagati i podzemnom garažom neto površine 21.000 m2 sa 750 parking mesta, koja će služiti za potrebe obe kule.

1 / 4 Foto: Promo

Pored visokokvalitetnog kancelarijskog prostora, „Ušće Tower Two“ svojim korisnicima ponudiće i sadržajno okruženje koje karakteriše prostrana zelena oaza ispred poslovnog centra, kao i neposredna blizina najvećeg šoping centra u region - Ušće Shopping Centera i Muzeja savremene umetnosti.

foto: Promo

(Kurir.rs/Ekipa Kurira /Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track