KREĆEMO U AKCIJU: Volonteri Banke hrane danas vredno pakovali pakete “Za život” koje od sutra stižu građanima (VIDEO)
Foto: Banka hrane

Zajednički poduhvat Kurira, Grada Beograda i Banke Hrane u punom jeku

KREĆEMO U AKCIJU: Volonteri Banke hrane danas vredno pakovali pakete “Za život” koje od sutra stižu građanima (VIDEO)

Održiva budućnost -

Mi to možemo!

Volonteri Banke hrane počeli su danas sa pakovanjem prehrambeno-higijenskih paketa “Za život” , a raspodela prvih 2.000 počinje sutra, kako bismo u naredne dve nedelje podelili oko 8.000.

U prvom talasu ta pomoć je namenjena osobama sa invaliditetom i roditeljima dece sa smetnjama u razvoju, kojih na teritoriji Grada Beograda ima oko 8.000. Oni su se, inače, prethodnih dana prijavljivali na telefone Centara za socijalni rad i udruženja osoba sa invaliditetom, koja su partneri Grada Beograda.

foto: Banka hrane

To je tek početak, jer nam je cilj da oko 30.000 vredih prehrambeno-higijenskih paketa “Za život” podelimo tokom vanrednog stanja, pa će se u skladu s tim i spisak korisnika proširivati.

Pakete “Za život” danas su pakovali volonteri Banke hrane, striktno poštujući sve mere predostrožnosti i zaštite, namirnice nose zaštitne kabanice, maske i rukavice.

Kako je to izgeldalo, možete pogledati u videu.

Poziv kompanijama za donacije

Priključite se, zajedno smo mnogo jači

Kolika je snaga zajedništva možda najbolje ilustruje činjenica da je prvih 8.000 paketa “Za život” formirano zahvaljujući donacijama samo petnaestak kompanija koje su se do sada priključile akciji.

Ovim putem još jednom pozivamo sve kompanije koje žele da se prijave I pomognu donacijama, bilo u robi, ili u novcu na imejl zazivot@adriamedia.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track