Doniraj svoj DELL računar i pomozi školama i đacima u Srbiji
Foto: Promo

Doniraj svoj DELL računar i pomozi školama i đacima u Srbiji

Održiva budućnost -

Značaj održivog obrazovanja i sticanja digitalnih veština postao je posebno istaknut tokom proteklih nekoliko meseci, i sva je prilika da će nastava kakvu smo poznavali do sada doživeti važne promene. Zbog toga je neophodno da svako dete ima pristup i jednake mogućnosti kada je reč o učenju na daljinu. Nažalost, alati i sredstva za adekvatan online rad i učenje nisu uvek i svima podjednako dostupni, zbog čega postoji bojazan da se puni potencijal svakog deteta ili škole, tokom nastave na daljinu neće ostvariti.

Svesna ovog problema, DELL kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je da u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji, obezbedi neophodnu podršku školama, kao i deci koja pripadaju materijalno ugroženim grupama i pruži im priliku da nastave da stiču znanja i veštine neophodne za ovo vreme.

Naime, DELL je 17. juna pokrenuo akciju koja će trajati do 31. jula ove godine, kada će sve zainteresovane kompanije biti u prilici da doniraju svoje korišćene DELL računare. Donirani kompjuteri biće servisirani i potom raspoređeni školama i deci kojima su najpotrebniji, kako bi se obezbedili bolji i efikasniji uslovi za rad i učenje. Osnovni cilj akcije je da se prikupi što veći broj kompjutera i na taj način pomogne deci i školskim ustanovama u Srbiji, čija opremljenost savremenim tehnologijama zaostaje za realnim potrebama obrazovanja u 21. veku.

Mala i srednja preduzeća koja budu učestvovala u ovoj akciji, nakon donacije korišćenih, ali ispravnih DELL računara, prilikom naredne kupovine istih modela ostvaruju popust, a on se može ostvariti i preko partnera ovog projekta – Oblak tehnologije i Informatika.

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na donirajdell.rs ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track