Najnovije vesti

Uz Banca Intesa osvoji investicionu jedinicu
Foto: Promo

Kviz znanja u Nedelji štednje

Uz Banca Intesa osvoji investicionu jedinicu

Održiva budućnost

Beograd, 10.11.2020. – Povodom Nedelje štednje, koja se tradicionalno obeležava u prvoj sedmici novembra, Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo i Udruženjem Banaka Srbije, organizovala kviz znanja za posetioce online kanala banke. Najbolji i najbrži učesnici bili su u prilici da osvoje jedinstvene nagrade – individualne vaučere investicionih jedinica u vrednosti od po 3.000 dinara.

Online takmičenje je pored zabavnog imalo i edukativni karakter u cilju podizanja svesti o značaju štednje i mogućnostima ulaganja. Kviz je trajao tri dana na Banca Intesa društvenim mrežama, gde su za prvih 10 takmičara koji su bili najbrži i koji su ostvarili najveći broj tačnih odgovora, pripremljene nagrade – štedljive sijalice. Najbolja tri takmičara, pobednici dnevnih kvizova, su za pokazano znanje iz oblasti finansija nagrađeni vaučerima investicionih jedinica u vrednosti od po 3.000 dinara, koje je dodelilo društvo za upravljanje investicionim fondovima – Intesa Invest. Dobitnicima su na raspolaganju dva modela ulaganja - Intesa Invest Cash Dinar i Intesa Invest Comfort Euro, za koja se mogu odličiti. Inicijativa Banca Intesa naišla je na veliki odziv korisnika društvenih mreža koji su pokazali zavidnu finansijsku pismenost. Online kviz potvrdio je i veliku zainteresovanost klijenata da ulažu svoja slobodna sredstva u alternativne vidove štednje kako bi ostvarili stabilan profit uz minimalne rizike.

Evropski kviz novca, kao projekat u okviru Evropske nedelje novca, organizuje se od 2018. godine od strane Evropske bankarske federacije i njenih članica, iz tridesetak evropskih zemalja. Iste godine Udruženje banaka Srbije je, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, omogućilo realizaciju ovog projekta u Srbiji.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja