PRATITE KONFERENCIJU ODRŽIVA BUDUĆNOST 2021. UŽIVO! DANAS OD 10.30 NA KURIR.RS!
Foto: AMG

PRATITE KONFERENCIJU ODRŽIVA BUDUĆNOST 2021. UŽIVO! DANAS OD 10.30 NA KURIR.RS!

Održiva budućnost -

Adria Media Group u saradnji sa Privrednom komorom Srbije organizuje RE-SET SUMMIT u periodu od 16. – 27. novembra, koji obuhvata osam online konferencija. Bavićemo se regionalizacijom, zelenom ekonomijom, inovacijama i lokalizacijom, digitalitacijom i turizmom.

Danas od 10.30 na Kurir.rs pratite uživo konferenciju ODRŽIVA BUDUĆNOST 2021: Adria Media Group poziva zajednicu, da se aktivno uključi i da doprinos u kreiranju pravca za održivu budućnost 2021. godine.

Post Covid tranzicija je šansa koja se ne sme propustiti u Srbiji. Ovo je istorijska prilika za sve i državu, institucije, biznis sektor i građane za radikalan zaokret i dizajniranje budućnosti. Izazovi klimatskih promena, zdravstvenih pandemija i devastiranje prirodnih resursa su ozbiljne pretnje za nacionalnu bezbednost, a posebno za ekonomiju i kvalitet života građana. Srbija je za poslednjih 20 godina pretrpela direktnu štetu od klimatskih promena blizu 7 milijardi evra, kroz poplave, suše, uništenje poljoprivrednih kultura i degradaciju zemljišta.

DA LI JE OVO PRILIKA ZA ODRŽIVU BUDUĆNOST KOJU SADA NE SMEMO PROPUSTITI?

foto: AMG

Foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track