#How2PR - Komunikacija održivog razvoja u privredi i medijima
Foto: Promo

#How2PR - Komunikacija održivog razvoja u privredi i medijima

Održiva budućnost -

Društvo Srbije za odnose s javnošću u cilju širenje dobre prakse organizuje edukacije za članove i sve PR profesionalce kroz HOW2PR stručna predavanja, studije slučaja i panel diskusije.

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo sve zainteresovane kolege iz struke da nas prate na novom How2PR-u pod nazivom Komunikacija održivog razvoja u privredi i medijima, koji će se zbog epidemiološke situacije u zemlji realizovati u virtuelnom formatu putem live stream na YouTube kanalu i Facebook stranci DSOJ-a.

Moderator panel diskusije biće Dušan Stojaković, predsednik Upravnog odbora DSOJ-a, a njegovi sagovornici: Tijana Koprivica, direktorka za održivo poslovanje Delta Holdinga, Nenad Stojković, menadžer održivog razvoja kompanije NIS; Isidora Branković, advertajzing menadžerka kompanije Adria Media Group i Alena Grozdanović projekt menadžer iz Adria Media Group.

Na događaju će se govoriti o značenju pojma održivi razvoj, šta on zapravo znači i zbog čega smo odabrali ovu temu za diskusiju. Činjenica je da mediji, uopšteno, osim svetlih primera, ne izveštavaju dovoljno o održivom razvoju, a što je način da se pozitivno utiče i na građane i na mala i srednja preduzeća u cilju povećanja održivosti. Saznaćete ko su trenutno lideri održivog poslovanja u svetu i kod nas, na koji način možemo održivi razvoj približiti privredi i građanima, koje kompanije koriste reciklirani papir za štampanje dnevnih listova i kako da bolje promovišemo i komuniciramo ovu zaista značajnu temu.

Pozivamo vas da nas pratite putem live streama na YouTube kanalu DSOJ-a.

Pridružite nam se na novom How2PR-u i saznajte više o najnovijim trendovima u komunikaciji sektora održivog razvoja!

HOW2PR
foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track