U digitalnu budućnost sa Banca Intesom
Foto: Kurir

Digitalna transformacija

U digitalnu budućnost sa Banca Intesom

Održiva budućnost -

Specijalni gost konferencije bio je jedan od osnivača Netflix online platforme Marc Randolph

Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo organizovala hibridnu konferenciju pod nazivom „Oblikujmo digitalnu budućnost“, na kojoj je specijalni gost bio Marc Randolph, jedan od osnivača kompanije Netflix. Cilj konferencije je bio da skrene pažnju stručne javnosti na važnost podizanja stepena digitalizacije u različitim sektorima domaće privrede na viši nivo, na stvaranje sinergije između različitih industrija u pogledu digitalnog razvoja, na faktore koji utiču na procese ubrzanog tehnološkog napretka i njegov uticaj na kvalitet života, kao i unapređenje ukupnog korisničkog iskustva u svim sferama.

Bolje korisničko iskustvo

Konferenciju je otvorila Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, koja je istakla značaj digitalne transformacije u svim sferama života, dok je Darko Popović, član Izvršnog odbora, najavio nove trendove u svim segmentima u kojima bankarstvo ima ulogu u našim životima. Na panelu pod nazivom „Digitalna transformacija - put ka boljem korisničkom iskustvu“ uvaženi gosti iz različitih industrija razmenili su svoja razmišljanja na temu trendova digitalne transformacije kroz značaj digitalizacije u kontekstu povezivanja državnog i realnog sektora, unapređenja edukacije i ubrzanog tehnološkog razvoja. Učesnici panela bili su Mihailo Jovanović, e-Uprava, prof. dr Miroslav Marić, Matematički fakultet, Univerziteta u Beogradu, Rajko Mandić, Ananas, i Veselin Jevrosimović, Comtrade.

Nova platforma

Konferenciju „Oblikujmo digitalnu budućnost“ svojim izlaganjem zatvorio je Marc Randolph, jedan od osnivača Netlixa, globalno uspešne i prisutne online streaming platforme. Banca Intesa, kao vodeća finansijska institucija u zemlji, nastavlja sa unapređivanjem svojih proizvoda i usluga kako bi klijentima ponudila savremena bankarska rešenja. S tim u vezi, implementirana je nova digitalna platforma koja omogućava čitav niz dodatnih funkcionalnosti, inovativno vizuelno i korisničko iskustvo i kvalitetnu interakciju s bankom.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track