PRATITE UŽIVO RE-SET SUMMIT OBRAZOVANJE – SPORT I MLADI SU OGLEDALO DRUŠTVA: DANAS OD 10 SATI NA KURIR.RS!
Foto: Kurir TV

PRATITE UŽIVO RE-SET SUMMIT OBRAZOVANJE – SPORT I MLADI SU OGLEDALO DRUŠTVA: DANAS OD 10 SATI NA KURIR.RS!

Održiva budućnost -

Danas od 10 sati na Kurir.rs pratite uživo konferenciju RE-SET SUMMIT OBRAZOVANJE – SPORT I MLADI SU OGLEDALO DRUŠTVA, na kojoj ćemo u tri panela diskutovati o sportu sa osvedočenim sportistima, ljudima koji su nas obradovali brojnim medaljama tokom svoje karijere. Među našim sagovornicima su i Davor Štefanek, Dejan Savić, Željko Tanasković i resorni ministar Vanja Udovičić.

Naziv prvog panela je: SPORT I MLADI – IGRA BEZ GRANICA, na kom će panelisti, između ostalog, razgovarati o sledećim temama:

Prepoznavanje potencijala i mogućnosti razvoja u svim sredinama i razvoj međunarodne saradnje

Strategije Saveta Evrope za mlade (2020–2030): Nova dimenzija saradnje u regionu i kreiranje kapaciteta za razvoj društva

Veza razvoja sportskog i timskog duha u kreiranju zdravog društva

Drugi panel je U SPORTU SMO SVI ISTI, KROZ SPORT RASTEMO ZAJEDNO, a učesnici će govoriti o Sportskim igrama mladih, kao i o tome koliko lokalna zajednica pomaže razvoj sporta.

Veza između društva, sportskih brendova i sportista

Motivacija od malih nogu: razvija veće samopouzdanje, bolje socijalne veštine, disciplinu i emocionalnu kontrolu, a osoba funkcioniše kao da je u timu

Naziv trećeg panela je NAŠI NAJBOLJI O POTENCIJALIMA SPORTA I MLADIH, a na njemu će, između ostalog, biti reči i o tome kako se razvija sportski duh i drugim važnim pitanjima:

Zašto je važno krenuti od malih nogu i kako se talenti razvijaju?

Da li novac utiče na razvoj i potencijal sportiste?

Uloga trenera u razvoju profesionalnog sportiste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja