NEVEROVATNA SUMA: Da li znate da je za samo dva meseca sakupljeno više od 12 miliona dinara za očuvanje životne sredine?
Foto: Promo

Naši ljudi znaju da prepoznaju prave vrednosti

NEVEROVATNA SUMA: Da li znate da je za samo dva meseca sakupljeno više od 12 miliona dinara za očuvanje životne sredine?

Održiva budućnost -

Često ističemo kako imamo prelepu zemlju i kako treba da čuvamo naša prirodna bogatstva i resurse. Tokom epidemije virusa korona svi smo bežali u prirodu, sklanjali se sa asfalta i depresije koju je urbana sredina u danima vanrednog stanja emitovala, a izvor motivacije nalazili u prelepim krajolicima i prirodi širom naše zemlje.

Zbog toga smo danas više nego ikada ranije svesni značaja očuvanja, ali i ulaganja u zaštitu životne sredine i prirodnih bogatstava naše zemlje. Zato nimalo ne čudi što je za manje od dva meseca u jednom projektu sakupljeno više od 12 miliona dinara za podršku programima očuvanja prirode.

Da li ste znali da je UniCredit Banka od svakog realizovanog keš kredita i kredita za obrtna sredstva tokom novembra i decembra, a u vrednosti većoj od 200.000 dinara, izdvajala 2.000 dinara za projekte društveno odgovornog poslovanja? Zapravo i dalje će izdvajati, jer kampanja traje do poslednjeg dana decembra ove godine.

Ova, po svemu specifična i neuobičajena kampanja za naše područje, jer su u nju uključeni i klijenti banke, zapravo predstavlja početak obeležavanja dvadesetogodišnjice ove banke u našoj zemlji. Ovim projektom pod nazivom"20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari", sav prikupljen novac tokom ova dva meseca, naredne godine biće uložen u one najlepše predele i prirodna bogatstva naše zemlje kojima je materijalna podrška najpotrebnija.

Zanimljiv i, na prvom mestu, human način da se proslavi rođendan! Kome biste vi posvetili vaš rođendan, jer mi kao UniCredit Banka bismo ga sigurno posvetili prirodi!

U okviru proslave svog jubileja 20 godina u Srbiji, UniCredit Banka će svakog dana na svom vebsajtu objavljivati iznos prikupljenih sredstava.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track