ODLOŽENA KONFERENCIJA "NOVA ERA POLJOPRIVREDE": O novom terminu ćemo vas naknadno obavestiti
Foto: AMG

Planeta Budućnosti

ODLOŽENA KONFERENCIJA "NOVA ERA POLJOPRIVREDE": O novom terminu ćemo vas naknadno obavestiti

Konferencije - uključi se -

Usled novonastale situacije i vanrednog stanja koje je od sinoć proglašeno na teritoriji cele Srbije, odlažemo planiranu konferenciju

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Konferencija "Nova era poljoprivrede", koja je trebalo da se održi u sredu, 18. marta 2020. u hotelu "Mona plaza", odlaže se usled vanrednog stanja.

Osmišljena kao konferencija koja nudi rešenja i odgovara na brojna pitanja i narastajuće izazove s kojima se već godinama agrar suočava, ova manifestacija biće održana u novom terminu, koji ćemo naknadno saopštiti.

Trebalo je da pričamo o aktuelnoj situaciji u srpskom agraru - da "izračunamo" koliko zaista koristimo postojeće potencijale. Takođe, da identifikujemo prepreke i šanse za brži razvoj. Da pokušamo da motivišemo mlade da ostanu na selu. Da uputimo konkretne smernice mladim poljoprivrednicima kako mogu najlakše da stignu do sredstava iz IPARD fondova.

Međutim, ujedinjeni na trenutno najvažnijem zadatku - brizi o sopstvenom zdravlju i zdravlju svojih porodica, a samim tim i nacije u celini, prinuđeni smo da odgovore na ova pitanja damo nekom drugom prilikom, o čemu ćemo vas naknadno obavestiti.

Foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track