TREĆA ON-LINE KONFERENCIJA S INTERAKTIVNOM EXPO ZONOM: U sredu, 10. juna, "DIGITALNO BANKARSTVO I OSIGURANJE"
Foto: AMG

UKLJUČI SE!

TREĆA ON-LINE KONFERENCIJA S INTERAKTIVNOM EXPO ZONOM: U sredu, 10. juna, "DIGITALNO BANKARSTVO I OSIGURANJE"

Konferencije - uključi se -

Dobrodošli na ON-LINE KONFERENCIJU i EXPO ZONU - digitalna budućnost na jednom mestu svi odgovori i rešenja za vas!

Dokle se stiglo sa digitalizacijom bankarskog i sektora osiguranja u Srbiji, šta nam to banke i osiguravajuće kuće novo nude, koje digitalne platforme su na raspolaganju klijentima, i šta oni najviše koriste, gde su neiskorišćene mogućnosti, samo su neka od aktuelnih pitanja na koja ćemo odgovore pokušati da damo na trećoj on-line konferenciji Adria Media Group "Digitalno bankarstvo i osiguranje" koja će se održati 10. juna.

U dva panela, kroz dijalog, učesnici će pokušati da odgovore na pitanja koja se tiču izazova sa kojima se, intenzivnije nego ikad, suočavaju sektori bankarstva i osiguranja.

Iako digitalne usluge u bankarskom sektoru postoje godinama unazad, dostupna istraživanja pokazuju da je iz godine u godinu sve veći procenat onih koji ih koriste. Razlog je jednostavan: klijenti shvataju da im digitalizacija donosi lakoću, brzinu, jednostavnost i sigurnost prilikom korišćenja finansijskih usluga koje im, nezavisno od rada filijale, postaju dostupne 24/7. U danima za nama bili smo prinuđeni da čak i one finansijske poslove koje smo radije obavljali uživo s referentom banke, završavamo koristeći molbilni telefon ili računar, dakle, pomoću elektronskog i mobilnog bankarstva. Kombinacija tehnologije i digitalnog putem raznih aplikacija omogućava pristup novim proizvodima i uslugama sa bilo kog mesta i menja način na koji se tradicionalne stvari obavljaju. Drugim rečima, ima potencijal da promeni sve. Postavlja se pitanje da li su banke spremne da se nose sa sve većim zahtevima tržišta, ali, sa druge strane, i da li je naše tržište u dovoljnoj meri shvata prednosti koje digitalizacija sa sobom nosi?

Isti trend primetan je i u sektoru osiguranja. Osiguravajuće kuće suočavaju se sa sve složenijim zahtevima i sve većom potrebom za inovacijama. Osiguranje se iz finansijske usluge transformiše u uslugu upravljanja rizicima. Digitalne tehnologije koriste se u nastojanju da se poboljša profitabilnost i operativna efikasnost, ali i za inovacije vodeći računa o stvarnim potrebama klijenata. Da li osiguranja mogu da odgovore na sve potrebe i zahteve tržišta i klijenata? Šta podrazumevaju inovacije u osiguranju i kako utiču na krajnjeg korisnika? Da li je održiv sistem ulaganja u penzione fondove? I zašto sada sve traženiji postaju paketi osiguranja koji se odnose na zdravlje i život ljudi, neka su od pitanja na koje ćete odgovore dobiti u sredu, 10.6. od lidera u sektoru bankarstva i osiguranja u Srbiji.

Celokupnu konferenciju "Digitalno bankarstvo i osiguranje" moći ćete da pratite na našim kanalima: portalu Kurir.rs, Facebook stranici i YouTube kanalu Kurira, a na sajtu događaja digitalno-bankarstvo-osiguranje.adriamediagroup.com imaće i dodatne mogućnosti. Naime, dok traje konferencija, svaki posetilac može da "prošeta" kroz interaktivnu Expo zonu gde se na brendiranoj stranici (virtuelnom štandu) ima mogućnost da porazgovara sa agentima osiguravajućih kuća i banaka i da u direktnom kontaktu iz prve ruke sazna sve što ga zanima.

Osim informacije o kreditima, novim paketima osiguranja, digitalnim platformama koje su kreirane kako bi vam olakšale korišćenje finansijskih usluga, tokom tri sata, od 12 do 15 časova na dan konferencije, imate mogućnost da se 1 na 1 informišete o novim praktičnim aplikacijama i trendovima u ova dva sektora.

Uključi se!

Ovo je treća u serijalu on-line konferencija koje je pripremila Adria Media Group.

Onlajn konferenciju moći će da prate svi koji to žele na portalu Kurir.rs, Fejsbuk stranici i Jutjub kanalu Kurira, kao i na sajtu događaja (staviti link: http://digitalno-bankarstvo-osiguranje.adriamediagroup.com/)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track