PRATITE ONLINE KONFERENCIJU DIGITALNO BANKARSTVO I EKONOMIJA: SUTRA OD 10 SATI!
Foto: AMG

PRATITE ONLINE KONFERENCIJU DIGITALNO BANKARSTVO I EKONOMIJA: SUTRA OD 10 SATI!

Konferencije - uključi se -

Dokle se stiglo s digitalizacijom bankarskog i sektora osiguranja u Srbiji, šta nam to banke i osiguravajuće kuće novo nude, koje digitalne platforme su na raspolaganju klijentima i šta oni najviše koriste, gde su neiskorišćene mogućnosti, samo su neka od aktuelnih pitanja na koja ćemo odgovore pokušati da damo na trećoj onlajn konferenciji „Adria Media Group“ „Digitalno bankarstvo i osiguranje“.

SUTRA OD 10 sati pratite online konferenciju na linku http://digitalno-bankarstvo-osiguranje.adriamediagroup.com/

Učesnici prvog panela biće: Vladimir Vasić, generalni sekretar, Udruženje banaka Srbije, Mirko Španović, zamenik predsednika Izvršnog odbora, Addiko banka, Miloš Polovina, član Izvršnog odbora, Mobi banka, dok će moderator biti Kjara Cvetinović, rukovodilac IT službe, Udruženje banaka Srbije. Učesnici drugog panela biće: Ratko Živković, rukovodilac službe za razvoj i podršku prodaji, Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd, Alen Žagar, menadžer za digitalizaciju, Generali Osiguranje Srbija a.d.o, Nikola Đukić, izvršni direktor za prodaju i član Izvršnog odbora, UNIQA osiguranje Marko Putnik, direktor Direkcije za pozicioniranje brenda, „DDOR Novi Sad“ a.d.o. Novi Sad, a program će moderirati Vesna Damjanić, novinar RTS-a.

Posetite i interaktivnu EXPO ZONU na sajtu konferencije (ubacite link http://digitalno-bankarstvo-osiguranje.adriamediagroup.com/) i saznajte sve o kreditima, novim paketima osiguranja, digitalnim platformama koje su kreirane kako bi vam olakšale korišćenje finansijskih usluga, danas u periodu od 12 do 15 sati. Imate mogućnost da se 1 na 1 informišete o novim praktičnim aplikacijama i trendovima u ova dva sektora, ili razgovorom sa agentima preko dajrekt četa tokom celog dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track