OSVETA OSTAVLJENE DEVOJKE: Manekenka pobesnela zbog misice

Rasplet Novi detalji u slučaju Mine Milenković (21)

OSVETA OSTAVLJENE DEVOJKE: Manekenka pobesnela zbog misice

Crna Hronika -
Drama- Mina nije mogla da gleda svog bivšeg dečka A. Ć. (32) u društvu atraktivne misice, pa se napila, a zatim slupala kola, pobegla na dva dana i izmislila da je oteta i silovana

BEOGRAD - Bila ljubomorna što se njen bivši vratio misici.Manekenka Mina Milenković (21) izmislila je da je oteta i silovana jer je bila ljubomorna što njen bivši momak A. Ć. (32) sedi u separeu s bivšom devojkom Milicom Jelić (23), mis Srbije za 2010. godinu, saznaje Kurir. Mina je tog 22. juna uveče otišla na splav da bi se pomirila sa A. Ć.Htela ga je pošto-poto- On je raskinuo vezu s njom sedam dana ranije. Mina to nikako nije mogla da prihvati, pa je odlučila da ga pošto-poto vrati - priča odlično obavešten izvor Kurira.Čim je ušla u lokal, počela je da pije i neprestano gleda u Milicu, koja je sedela za istim stolom s njenim bivšim dečkom. Pokušavala je na sve moguće načine da privuče njegovu pažnju.- Milica i A. Ć. prisno su pričali i smejali se, a Mina je mislila da među njima ima nešto više od prijateljstva, jer je navodno znala da su pre nekoliko godina bili u ljubavnoj vezi. To ju je toliko pogodilo da nije mogla da se obuzda, pa je Milici neprekidno upućivala neprijatne poglede - kaže naš izvor.Drugaricama je rekla da ne može da shvati da je tako brzo obnovio staru vezu. Posle nekoliko čaša alkohola uspela je da skupi hrabrost i dođe do separea svog bivšeg dečka.- Počela je vulgarno i neumesno da komentariše devojku, pa ju je A. Ć. zamolio da se skloni od njih. Međutim, ona to nije htela. Uporno je navaljivala da sedne s njima. Kad je na kraju ipak otišla, nije mogla da izdrži, nego je još dva puta prilazila njihovom stolu i komentarisala misicu. Tada su se žestoko posvađali i bivši joj je rekao da ode sa splava - kaže naš izvor.Našli je u traviMina je shvatila da je konačno kraj. Izletela je napolje, sela u auto i dala gas, razbivši pritom nekoliko automobila. Bivšem dečku poslala je poruku: „Odlazim daleko, nećemo se više videti“. Manekenku su dva dana kasnije pronašli prolaznici u travi na Vidikovcu. Bila je dezorijentisana, dehidrirana i u veoma lošem psihičkom stanju..

Milica Jelić: Želim joj da se brzo oporaviMilica Jelić rekla je za Kurir da ne razume zašto je važno da li je ona bila na splavu.- A. Ć. je moj prijatelj i mnogo dobar momak. Minu ne poznajem, ali znam da je bila u vezi s njim. Trenutno sam zaljubljena i nemojte me dovoditi u vezu s tim. To što se desilo Mini veoma je ozbiljno i nema nikakve veze sa mnom. Mini želim da se brzo oporavi i bude dobro- kazala je Milica.

Pregled pokazao da lažeIako je u prvi mah Mina Milenković rekla policiji da je pretučena i silovana, ginekološkim pregledom je utvrđeno da to nije tačno, a analiza Minine krvi pokazala je da nije konzumirala narkotike.- Policija je na osnovu manekenkinog mobilnog telefona uspela da otkrije šta se s njom dešavalo ta dva dana. Takođe, pregledani su i snimci kamera na splavu sa kog je otišla - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track