OTAC NAPASTVOVANE DEVOJČICE: Monstrum tražio da ga opet primim u kuću!
Foto: Nebojsa Mandic

Ispovest oca čija je ćerka bila meta pedofila

OTAC NAPASTVOVANE DEVOJČICE: Monstrum tražio da ga opet primim u kuću!

Crna Hronika -
Nekoliko sati nakon što je pipkao i ljubio četvorogodišnju devojčicu, Bajram Jovanović (56) pozvao njenog šokiranog oca Safeta i tražio da ponovo prespava kod porodice

BEOGRAD - Bolesnik!Taj monstrum je pipkao i u usta ljubio moju četvorogodišnju ćerku, a posle samo nekoliko sati me je pozvao i pitao da li može da prespava u mojoj kući!Ovo je rekao Safet, otac devojčice koju je osumnjičeni Bajram Jovanović (56) seksualno napao ispred prodavnice u Kotežu nakon što ju je namamio lizalicama i žvakama.- Pozvali su me iz prodavnice i rekli šta se dogodilo. Kada sam video snimke sigurnosnih kamera, počeo sam da drhtim. Pozvali smo policiju, koja je napravila zapisnik i odvela Jovanovića, a ja sam bio u šoku kada me je posle samo nekoliko sati on pozvao i pitao da li može ponovo da prespava kod mene! Ne mogu da verujem. Pa, ja sam mu već jednom pomogao i dozvolio mu da boravi pod mojim krovom da ne bi noćio napolju. Sećam se da sam mu rekao: „Ješćeš ono što jedu moja deca.“ A evo kako mi je vratio - ogorčen je Safet.Safetova supruga Zlata, majka devojčice, priča da nije mogla da veruje da su Jovanovića policajci pustili iako su videli snimak na kojem se jasno vidi kako on ljubi njenu ćerkicu.- Tada sam odlučila da pozovem Kurir, jer taj manijak je sada napao moju ćerku, a sutra će nekog silovati! Srećom, sada je u zatvoru - priča Zlata dok čvrsto grli ćerku.Safetov sin Danijel rekao je da mu nije jasno zašto se hapse ljudi kada ukradu gvožđe i njima se određuje pritvor, a manijaka koji napada decu puštaju da slobodno šeta.- Ipak, hvala im što su uhapsili monstruma, jer bolje oni da ga stave iza rešetaka nego mi da ga sretnemo na ulici - rekao je mladić.

Majka Zlata čvrsto grli svoju ćerku
Majka Zlata čvrsto grli svoju ćerku

Video sam da pipka devojčicuVlado Bogićević, vlasnik prodavnice u kojoj je Jovanović namamio devojčicu, kaže da je video kada je Bajram počeo da pipka i ljubi dete!- Zgrozio sam se kada sam video da triput ljubi i pipka devojčicu ispred moje radnje. Kad je Safet video snimak, čoveku je pozlilo - ispričao je Bogićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track