PALATA PRAVDE: Suđenje Ceci odloženo zbog smrtnog slučaja (FOTOGALERIJA)
Foto: Tanjug

Slučaj Olarević

PALATA PRAVDE: Suđenje Ceci odloženo zbog smrtnog slučaja (FOTOGALERIJA)

Crna Hronika -
Raspoložena stigla u sud u crnom šeširu i sa crnim naočarima, dočekali je fanovi. Ceca i njen zet trebalo je da se izjasne o optužnici koja ih tereti za nasilničko ponašanje
1 / 11 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica narodne muzike, stigla je nešto pre deset časova u Palatu pravde gde je trebalo da joj se održi suđenje u kojem je optužena da je sa svojim zetom, fudbalerom Predragom Ocokoljićem, vređala vlasnika FK "Mladi Proleter" Aleksandra Olarevića.

Međutim, suđenje je odloženo za 7. mart zbog nedolaska advokata Miše Petrovskog, branioca optuženog Predraga Ocokoljića. Optuženi je obavestio sud da je njegov advokat imao smrtni slučaj u porodici, odnosno da mu je umrla majka pre dva dana, pa je angažovao novu adkovaticu, koja nije imala vremena da spremi odbranu.

Ceca i njen zet danas je trebalo da se izjasne o preciziranoj optužnici koja ih tereti za nasilničko ponašanje, a za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Na prošlo suđenje Ražnatovićeva nije došla jer je istovremeno morala da svedoči u procesu protiv Luke Bojovića. Ražnatovićevu je u zgradi suda dočekalo desetak fanova. Na sebi je imala crni šešir i naočare i bila je vidno raspoložena pred početak ročišta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track