Paori predali zahteve Dačiću i otišli zajedno na doručak

Protest

Paori predali zahteve Dačiću i otišli zajedno na doručak

Društvo -
Poljoprivrednici ministru na poklon doneli pršutu i kulen

BEOGRAD - Nezadovoljni poljoprovrednici iz Vojvodine koji su jutros stigli sa 100 traktora u Beograd predali su zahteve ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću koji će ih proslediti predsedniku, premijeru i resornom ministru.

Dačić je novinarima ispred palate "Srbija", nakon što je primio zahteve paora, rekao da ne želi da ulazi u ocenu njihove opravdanosti niti ima zamerke na rad Ministarstva poljoprivrede već je cilj policije da sve protekne mirno i bez incinenata.

On je naglasio da je namera bila da poljoprivrednici iskažu svoje stavove a da to ne izazove negativne stavove ostalih građana, kolaps u saobraćaju i probleme u svakodnevnom životu.

Dačić je istakao da radi svoj posao odbacivši tvrdnje da je reč o predizbornoj kampanji i ponovio da je cilj da se reše problemi blokade puteva.

Ministar je zahvalio delegaciji nezadovoljnih poljoprivrednika što su došli i rekao da je u istoriji zgrade palata "Srbija" - nekadašnjeg SIV-a i Palate Federacije - bilo mnogo parkiranih mercedesa i drugih luksuznih automobila, ali misli da nikada nije bilo traktora.

Dačić je na kraju poljoprivrednike pozvao na doručak, ali ni paori nisu ostali bez poklona za ministra pa su mu predali pršutu i kulen nakon čega su zajedno krenuli na doručak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track