PAŽNJA UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Demonstranti linčuju policajca u Kijevu, on pada kao pokošen!
Foto: Printscreen

Novi sukobi na ulicama

PAŽNJA UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Demonstranti linčuju policajca u Kijevu, on pada kao pokošen!

Planeta -
Okrvavljeni policajac je u jednom trenutku uspeo da ustane i krene prema policijskom kordonu da bi spasao živu glavu od podivljale rulje koja ga je zasipala kamenicama da bi u jednom trenutku pao na beton i ostao nepomičan

KIJEV - U centru Kijeva usledili su ponovo novi sukobi između opozicije “ Evromajdanovaca” i policijskih snaga u kojima je bilo mrtvih ali i ranjenih na obe strane.

Sukobi su krenuli kada su opozicionari naoružani pištoljima, kamenicama, molotovljevim koktelima i palicama na prepad zauzeli sedište vladajuće Partije regiona čiji je lider predsednik Ukrajine Viktor Janukovič.

Krvavi sukob je počeo tako što je nekoliko hiljada demonstranata krenulo sa Trga Majdana Institutskom ulicom prema Ukrajinskom parlamentom, kada su se sukobili sa policijskim kordonom.

Na internetu se pojavio snimak stradanja jednog policajca koga su demonstranti zasuli kamenjem da bi ga zatim dotuklli palicama i najverovatnije overili. Za sada nije poznato da li je policajac živ, ali posle napada mase on je ostao nepomičan na zemlji.

Dok je nepomično ležao jedan od maskiranih i naoružanih demonstranata mu je prišao proverio da li je živ a zatim ga odvukao u masu podivljale rulje.

http://www.youtube.com/watch?v=yjMs_vAV6S8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track