PEDOFILSKA FB GRUPA: 40.000 lajkova skupili za dan! Objavljeno stotine slika devojčica iz regiona!
Foto: Printscreen Fejsbuk

Nadležni ćute

PEDOFILSKA FB GRUPA: 40.000 lajkova skupili za dan! Objavljeno stotine slika devojčica iz regiona!

Društvo -
Administratori ove grupe objavljuju eksplicitne fotografije i imena i prezimena maloletnih devojčica iz zemalja regiona, uglavnom BiH, Srbije i Hrvatske

BEOGRAD - Mamac za pedofile!Nepoznata osoba otvorila je Fejsbuk grupu pod imenom „Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“, na kojoj su objavljene stotine fotografija devojčica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, uz veliki broj neprimerenih komentara. Za samo dva dana ova grupa je prikupila skoro 40.000 lajkova, a ispod svake provokativne fotografije napisano je puno ime i prezime devojčice, iako ih je većina maloletna.„Nevina ko pikado!“Sudeći po komentarima, administrator grupe je svestan da čini kažnjivo delo, ali ne strepi mnogo zbog toga.- Hvala svima, širimo se brzo, nadam se da ćemo i nastaviti. Hajdemo još lajkova, reklamirajte. Ako nas isključe, nećemo otvarati novu grupu, ali ćemo znati za sve ove drolje. Neke su se, bogami, dobro proslavile - napisao je administrator, koga očigledno ne potresa to što je ovim potezom ozbiljno ugrozio devojčice.Ispod svake fotografije pored identiteta osobe stoji i neukusan komentar.

Prijavile smo MUP... Fotografije prate skandalozni potpisi
Prijavile smo MUP... Fotografije prate skandalozni potpisi

- Ova drolja otvoreno preko Fejsbuka traži pare za seks. Malo se nafurala, pa traži 300 evra - jedan je od komentara. Ispod slike druge devojčice piše: „Ova se trpa s kim stigne, prava je kurva i ne srami se toga“. Na sledećoj slici vidi se devojčica od 15, 16 godina, uobičajeno obučena i u nenapadnoj pozi, ali prilično zgodna, a pored njenog imena stoji: „Ova je nevina ko pikado, haha“.Bezobzirnog administratora nisu zaustavile ni pretnje devojaka koje je kompromitovao, čak su mu poslužile kao dodatna inspiracija. Ali, s obzirom na to da govori u množini, biće da iza ove Fejsbuk grupe stoji više osoba.Podsmeva se- Ova kurva nam je pretila juče, ako se dobro sećam... Prava drolja, još kaže: „Meni nije mesto na toj stranici!“ - napisao je on. Ubrzo su mnogi portali objavili vest o šokantnoj grupi i nazvali je pedofilskom, ali administratoru je to očito bilo smešno. Postavio je link teksta uz komentar: „Huh, od danas smo pedofili, hahahahahaha“. Kurir je ovu stranicu prijavio Sektoru za visokotehnološki kriminal MUP, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor o preduzetim potezima.

 Devojke u različitim pozama... Administrator je fotografije preuzeo sa njihovih profila
Devojke u različitim pozama... Administrator je fotografije preuzeo sa njihovih profila

Administrator grupeNEKO TREBA DA IH NAUČI PAMETI!Administrator ove grupe odgovorio je na pitanja koja smo mu poslali i zaključio da na ovaj način pokušava da nauči pameti provokativne devojke.- Slike tih devojaka su ionako na internetu, zašto ih ne promovisati?! Znamo da to nije način, ali treba neko da ih nauči pameti, i zašto ne bismo započeli od onoga što možemo? Možda ih ovi komentari opamete, možda ne. Odgovornost je na njima. Jesmo li ih mi terali da takve slike stavljaju u javnost? Nismo! Fotografije su na internetu, svi ih mogu videti, nije razlika da li su na našoj stranici ili njihovom profilu - napisao je on i dodao:- U mojoj državi nema nikakvih zakona koji se odnose na socijalne mreže i deljenje fotografija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track